شناسهٔ خبر: 75149228 - سرویس ورزشی
منبع: ایرنا | لینک خبر

مشمع‌چیان: برای قهرمانی با مازندرانی‌های کشتی بلد پیکار داریم

تهران- ایرنا- سرپرست تیم بانک شهر از سختی گروه لیگ کشتی آزاد خبر داد و گفت: با ۲ تیم از مازندران روبرو هستیم و کار سختی داریم.

صاحب‌خبر -

مهدی مشمع‌چیان سرپرست تیم کشتی آزاد بانک شهر در خصوص حضور این تیم در لیگ برتر به خبرنگار ایرنا گفت: تیم بانک شهر امسال نیز مقتدرانه در لیگ برتر کشتی حضور دارد و هدایت آن نیز برعهده رضا یزدانی از بزرگان کشتی ایران است.

وی ادامه داد: ما تیم را همچنان برای کسب عنوان قهرمانی می‌بندیم و امیدوارم با دعای خیر و علم رضا یزدانی بتوانیم بار دیگر به عنوان قهرمانی لیگ دست پیدا کنیم. بانک شهر تیم شناخته‌ شده‌ای در لیگ برتر است و امیدوارم امسال نیز عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

مشمع چیان در خصوص حمایت همه جانبه بانک شهر از کشتی نیز گفت: ورزش اول مملکت همیشه کشتی بوده و هست و مسوولان این بانک حمایت خاصی از کشتی و تیم ملی دارند و این حمایت بی تردید در توسعه کشتی ماندگار خواهد بود.

سرپرست تیم کشتی آزاد بانک شهر گفت: ما تیم قدرتمندی داریم و به دنبال جذب ستاره‌های دیگر هم هستیم. طبق قانون هم می‌توانیم از چند کشتی‌گیر خارجی استفاده کنیم. امیدوارم مجموعه این اقدامات به قهرمانی تیم منجر شود.

وی در پایان گفت: گروه راحتی در لیگ کشتی نداریم و با تیم‌های مازندران همگروه شدیم که کشتی بلد هستند اما بانک شهر هم بی تجربه نیست. امیدوارم در سال‌های آینده بتوانیم در کشتی فرنگی هم حضور داشته باشند.