شناسهٔ خبر: 74722272 - سرویس سیاسی
منبع: تقریب | لینک خبر

ماموستا حاجی هاشم آبادی در گفت‌وگو با تقریب:

اختلافات چندانی در میان مذاهب اسلامی وجود ندارد

امام جمعه پیرانشهر گفت: اختلافات چندانی در میان مذاهب اسلامی وجود ندارد و متاسفانه حاکمان دول اسلامی از استکبار هراس و وحشت داشته و به سبب تملق و چاپلوسی در مقابل آمریکا، موضوعات کوچک را بزرگنمایی می‌کنند.

صاحب‌خبر -
ماموستا محمدصالح حاجی‌هاشم‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب با تبریک هفته وحدت اظهار داشت: با توجه به اینکه به مسلمانان تاکید شده که باید وحدت داشته باشند و خداوند متعال نیز در قرآن کریم فرمود که مسلمانان باید به ریسمان الهی چنگ زنند، بنابراین وحدت یک امر واجب است و مسلمانان باید بدان توجه کنند.

وی افزود: هم اکنون شاهد هستیم که با اختلافاتی که میان مسلمانان واقع شده است چه ظلم‌ها و جنایاتی در حق آنها انجام می‌شود بنابراین یک ضرورت است که باید امت اسلامی همه با یکدیگر متحد شده و در این راستا خوشبختانه مسلمانان مشکلات آنچنانی نیز با یکدیگر ندارند یعنی تفرقه، موضوع قابل توجهی نیست و تنها سیاست‌ دشمن است که می‌خواهد اختلاف‌افکنی کند وگرنه در بین امت اسلامی، اختلاف‌ نظرهایی که وجود دارد اختلاف نظر مجتهدان است و هیچ مشکل دیگری برای تفرق مسلمانان و قرار گرفتن در برابر تهاجم دشمن وجود ندارد.

امام جمعه پیرانشهر با اشاره به اینکه مسلمانان و حاکمان دولت‌های اسلامی باید از حلقه‌ به گوش بودن در برابر استکبار دست بردارند تاکید کرد: اختلافات چندانی در میان مذاهب اسلامی وجود ندارد و متاسفانه حاکمان دول اسلامی از استکبار هراس و وحشت داشته و به سبب تملق و چاپلوسی در مقابل آمریکا، موضوعات کوچک را بزرگنمایی می‌کنند که به ارباب خود که یک جنایتکار است نشان دهند ما با شما هستیم.

امام جمعه پیرانشهر گفت: متاسفانه برخی سران کشورهای اسلامی دیانت و انسانیت خود را به دشمن باخته و با چاپلوسی اینگونه وانمود می‌کنند که ما با شما هستیم که جای تاسف بوده و امید است حاکمان کشورهای اسلامی آگاه شده چون یک تاریخ و یک جهان این مسائل را ثبت خواهد کرد که تا چه حد وابسته غرب بوده‌اند.

انتهای پیام/