شناسهٔ خبر: 74441510 - سرویس اقتصادی
منبع: میراث آریا | لینک خبر

توسعه گردشگری با مشارکت سرمایه‌گذاران و ارتقای زیرساخت‌ها ممکن می‌شود

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در نشست با سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد که توسعه پایدار این سه حوزه نیازمند مشارکت فعال سرمایه‌گذاران است و ارتقای زیرساخت‌ها، امنیت و جذابیت‌های گردشگری، محور اصلی برنامه‌های وزارتخانه است.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، انوشیروان محسنی بندپی عصر امروز دوشنبه ۲۷ مرداد در نشستی با حضور سیدکامل تقوی‌نژاد، دبیر هیئت دولت و سید مصطفی سیدهاشمی، قائم مقام صندوق توسعه ملی، که در سالن نوروز وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، اظهار کرد: هر سه حوزه ماموریتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارای اهمیت بی‌بدیل است و توسعه پایدار این حوزه‌ها تنها با حضور و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ممکن می‌شود.

او با تأکید بر سه مؤلفه اصلی توسعه گردشگری گفت: جذابیت، امنیت و توسعه زیرساخت‌ها سه رکن بنیادین این صنعت هستند و ما باید با برنامه‌ریزی راهبردی، جایگاه گردشگری کشور را ارتقا دهیم. خوشبختانه ایران با برخورداری از تمدنی کهن و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان، هیچ کمبودی در زمینه جذابیت‌های گردشگری ندارد.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی با اشاره به جایگاه ایران در سطح بین‌المللی افزود: سازمان گردشگری ملل‌متحد ایران را در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری جهان معرفی کرده و جذب گردشگر در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۸ درصد رشد داشته است.

محسنی بندپی درباره امنیت گردشگران خارجی در کشور تصریح کرد: وضعیت امنیت گردشگران خارجی مطلوب است، اما در حوزه زیرساخت‌ها با چالش‌هایی مواجهیم که رفع آن‌ها تنها با همکاری سرمایه‌گذاران ممکن خواهد بود.

وی در پایان با تأکید بر حمایت وزارتخانه از بخش خصوصی خاطرنشان کرد: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بر حمایت از سرمایه‌گذاران تأکید دارد و ما نیز به‌عنوان متولی توسعه گردشگری، تمام توان خود را برای تسهیل حضور سرمایه‌گذاران به‌کار خواهیم گرفت.

انتهای پیام/