شناسهٔ خبر: 73523320 - سرویس سیاسی
منبع: فردا | لینک خبر

ترامپ : آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد/ تمجید ترامپ از حمله نظامی علیه مراکز هسته‌ای ایران /ترامپ: من و نتانیاهو مثل یک تیم کار کردیم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شنبه شب به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در ادامه حمایت خود از جنگ رژیم اسرائیل علیه ایران اعلام کرد: «ما یک حمله بسیار موفقیت‌آمیز به سه تاسیسات هسته‌ای ایران، شامل فردو، نطنز و اصفهان» انجام دادیم.

صاحب‌خبر -

 دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال اعلام کرد که واشنگتن به تاسیسات هسته ای ایران حمله کرده است.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شنبه شب به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در ادامه حمایت خود از جنگ رژیم اسرائیل علیه ایران اعلام کرد: «ما یک حمله بسیار موفقیت‌آمیز به سه تاسیسات هسته‌ای ایران، شامل فردو، نطنز و اصفهان» انجام دادیم.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «اکنون همه هواپیماها از حریم هوایی ایران خارج شده‌اند. یک محموله کامل از بمب‌ها بر روی تاسیسات هسته‌ای فردو، انداخته شد. همه هواپیماها به سلامت در راه بازگشت به خانه هستند. به نیروهای مسلح بزرگ آمریکا تبریک می‌گوییم. هیچ ارتش دیگری در جهان نمی‌تواند این کار را انجام دهد.اکنون زمان صلح است! از توجه شما به این موضوع متشکرم!»

 ترامپ لحظه‌ای پس از انتشار پست اولیه خود درباره بمباران سه سایت هسته‌ای ایران توسط هواپیماهای آمریکا، پست دیگری را بازنشر کرد که در آن ادعا شده است: «فردو نابود شده است».

شبکه سی ان ان ادعا کرد: بمب‌افکن‌های ب ۲ آمریکایی برای هدف قرار دادن سه سایت هسته‌ای ایران که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در پست خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال به آنها اشاره کرد، مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

شبکه سی ان ان آمریکا  همچنین به نقل از منابع مطلع خود گفت: برخی از اعضای کمیته هشت نفره اطلاعات سنا که به اطلاعات طبقه‌بندی شده امنیت ملی دسترسی دارند، از حمله مطلع شده‌ بودند و مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان، از جمله اعضایی بود که در جریان قرار گرفته بود.

سی ان ان افزود: ریک کرافورد، نماینده جمهوری‌خواه و رئیس کمیته منتخب دائمی اطلاعات مجلس نمایندگان گفت که پیش از حمله با کاخ سفید در تماس بوده است. کرافورد در بیانیه‌ای گفت: «من پیش از این اقدام با کاخ سفید در تماس بوده‌ام و در روزهای آینده نیز به پیگیری دقیق تحولات ادامه خواهم داد. من از رئیس‌جمهور ترامپ به خاطر اقدام قاطع تقدیر می‌کنم و از نیروهای نظامی ایالات متحده که این حملات دقیق و موفقیت‌آمیز را انجام دادند، سپاسگزارم.»

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  در بیانیه‌ای که سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنج‌شنبه به وقت محلی قرائت کرد، گفته بود  که می‌خواهد پیش از اتخاذ تصمیم نهایی درباره هر اقدام آمریکا، به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه یابد.

در آن بیانیه آمده بود: « بر اساس این واقعیت که احتمال قابل توجهی برای مذاکراتی که ممکن است در آینده نزدیک با ایران انجام شود یا نشود، وجود دارد، من تصمیم خود را در مورد انجام یا عدم انجام آن ظرف دو هفته آینده خواهم گرفت.»

به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

ادعای ترامپ: حملات ما به تاسیسات هسته ای ایران موفقیت آمیز بود

 دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در سخنانی از کاخ سفید، حملات نظامی آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران را «موفقیت نظامی چشمگیر» توصیف کرد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا شنبه شب به وقت محلی پس از اعلان حمله به تاسیسات هسته ای ایران در سخنانی از  تالار کراس کاخ سفید، حملات نظامی آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران را «موفقیت نظامی چشمگیر» توصیف کرد.

ترامپ در اولین اظهارات عمومی خود از زمان اعلان انجام این حملات گفت: «امشب می‌توانم به جهانیان گزارش دهم که این حملات یک موفقیت نظامی چشمگیر بود. تأسیسات کلیدی غنی‌سازی هسته‌ای ایران به طور کامل نابود شده‌اند.»

هنگام سخنرانی رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، جی. دی. ونس، معاون رئیس جمهوری، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و پیت هگزث وزیر دفاع  همراه او بودند که بسیار کوتاه سخنرانی کرد.

زورگویی ترامپ و تهدید به حملات بیشتر 

ترامپ در سخنانی خطاب به مردم آمریکا، ایران را تهدید کرد که اگر به صلح تن ندهد، ایالات متحده اهداف بیشتری را مورد حمله قرار خواهد داد.

رئیس جمهوری آمریکا با تکرار ادعاهایی تهدید کرد: «ایران، قلدر خاورمیانه، اکنون باید صلح کند. اگر این کار را نکنند، حملات آینده بسیار بزرگتر و بسیار آسان‌تر خواهد بود.»

ترامپ همچنین با تکرار ادعاها و زورگویی های خود تهدید کرد: «این وضعیت نمی‌تواند ادامه یابد. یا صلح برقرار خواهد شد یا فاجعه‌ای برای ایران رخ خواهد داد، بسیار بزرگتر از آنچه در هشت روز گذشته شاهد بوده‌ایم. به یاد داشته باشید، اهداف زیادی باقی مانده است.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که ایالات متحده می‌تواند «با دقت، سرعت و مهارت به سراغ آن اهداف دیگر برود»، که به گفته او می‌تواند «در عرض چند دقیقه» انجام شود.

مقامات پنتاگون جزئیات حملات را  تشریح خواهند کرد

او اعلام کرد که مقامات ارشد نظامی آمریکا یک نشست خبری روز یک‌شنبه صبح در پنتاگون برگزار خواهند کرد تا درباره عملیات اخیر آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران توضیح دهند.

او گفت: «فردا ژنرال کین رئیس ستاد مشترک ارتش و پیت هگزث وزیر دفاع، ساعت ۸ صبح در پنتاگون نشست خبری خواهند داشت.»

سخنان ترامپ که سه دقیقه و نیم به طول انجامید، جزئیات زیادی از حملات ارائه نکرد.

ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش به یکی از چهره‌های کلیدی در مشاوره به ترامپ در جریان بحران ایران و اسرائیل تبدیل شده است. جان رتکلیف، رئیس سیا، و استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه نیز در این روند در کنار او بوده‌اند؛ افرادی که ترامپ آن‌ها را مأمور پیگیری مسیر دیپلماتیک کرده بود.

ترامپ پس از این سخنان کوتاه در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال باز هم در ادامه زورگویی ها و قلدر مابی خود ایران را تهدید کرد و مدعی شد: «هرگونه تلافی از سوی ایران علیه ایالات متحده آمریکا با نیرویی بسیار بزرگ‌تر از آنچه امشب شاهد بودید مواجه خواهد شد. سپاسگزارم!دونالد جی. ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده»

تمجید ترامپ از حمله نظامی علیه مراکز هسته‌ای ایران

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در سخنانی در کاخ سفید، حملات نظامی آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران را «موفقیت نظامی چشمگیر» توصیف کرد.

 ترامپ در اولین اظهارات عمومی خود از زمان انجام حملات گفت: «امشب می‌توانم به جهانیان گزارش دهم که این حملات یک موفقیت نظامی چشمگیر بود. تأسیسات کلیدی غنی‌سازی هسته‌ای ایران به طور کامل و تماماً نابود شده‌اند.»

 او در کنار جی دی ونس، معاون رئیس جمهور، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و پیت هگزت، وزیر دفاع، قرار داشت.

ترامپ: من و نتانیاهو مثل یک تیم کار کردیم

 رئیس جمهور آمریکا با اعتراف به همراهی همه جانبه با رژیم صهیونیستی در تجاوزات به ایران  گفت که او و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به عنوان یک تیم کار کرده‌اند.

 او گفت: «می‌خواهم از نخست‌وزیر بی‌بی نتانیاهو تشکر و به او تبریک بگویم.»

 «ما به عنوان یک تیم کار کردیم، شاید هیچ تیمی تا به حال این کار را نکرده باشد.

 وی در عین حال از ارتش اسرائیل نیز بخاطر آن چه که کار فوق العاده آنها توصیف کرد، تشکر کرد.

نتانیاهو: حمله آمریکا با هماهنگی اسرائیل انجام شد

نخست‌وزیر رژیم جنایت‌کار صهیونیستی:حمله آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران با هماهنگی کامل با اسرائیل انجام شد.

 رئیس جمهور ترامپ بلافاصله پس از عملیات با من تماس گرفت.