شناسهٔ خبر: 72835196 - سرویس سیاسی
منبع: عصر ایران | لینک خبر

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

سخنگوی وزارت خارجه قطر ضمن ابراز امیدواری درباره تداوم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از تمایل دولت ترامپ برای یافتن یک راهکار مسالمت‌آمیز به منظور کاهش تنش با ایران قددرانی می‌کنیم».

صاحب‌خبر -
سخنگوی وزارت خارجه قطر ابراز اطمینان کرد که مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا می‌تواند به نتیجه برسد و به توافق ختم شود.
 
به گزارش فارس؛ سخنگوی وزارت خارجه قطر «ماجد الانصاری» امروز یکشنبه ابراز امیدواری کرد که مذاکرات غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا به نتیجه برسد.
 
شبکه خبری الجزیره به نقل از الانصاری گزارش داد که قطر با ایران و آمریکا گفت‌وگو خوهد کرد و به روند مذاکرات کمک می‌کند.
 
سخنگوی وزارت خارجه قطر هم ضمن ابراز امیدواری درباره تداوم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از تمایل دولت ترامپ برای یافتن یک راهکار مسالمت‌آمیز به منظور کاهش تنش با ایران قددرانی می‌کنیم».
 
سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین ابراز اطمینان کرد که ایران و آمریکا می‌توانند به توافق دست پیدا کنند.