شناسهٔ خبر: 71829826 - سرویس گوناگون
منبع: فرارو | لینک خبر

این میوه‌ مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

مصرف روزانه انبه می‌تواند به کاهش مقاومت به انسولین و تنظیم قند خون کمک کند، بدون اینکه باعث افزایش وزن شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

صاحب‌خبر -

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه ۱۰۰ کالری انبه (حدود ۲ فنجان) می‌تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به تنظیم قند خون کمک کند، بدون اینکه منجر به افزایش وزن شود. این موضوع می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا؛ مطالعه‌ای که در موسسه فناوری ایلینوی بر روی ۴۸ فرد ۲۰ تا ۶۰ ساله انجام شد، تاثیرات مصرف انبه تازه بر التهاب و حساسیت به انسولین در افراد دارای اضافه‌وزن یا چاقی توام با التهاب مزمن درجه پایین را بررسی کرد. نتایج نشان داد که در گروهی که انبه مصرف کردند، مقاومت به انسولین به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافت. همچنین عملکرد سلول‌های بتا در تولید و ترشح انسولین برای حفظ سطح طبیعی گلوکز نیز بهبود یافت.

نکته جالب دیگر این بود که ترکیب بدنی افراد گروه مصرف‌کننده انبه ثابت ماند، در حالی که در گروه کنترل که مواد غذایی با کالری مشابه مصرف کرده بودند، افزایش جزئی اما معناداری در وزن بدن مشاهده شد. این یافته انبه را به گزینه‌ای سالم‌تر برای قلب نسبت به تنقلات شیرین با کالری مشابه تبدیل می‌کند.

«ایندیکا ادیریسینگه»، استاد علوم غذا و تغذیه، می‌گوید: «این نتایج پژوهش‌های قبلی را تایید می‌کند که نشان می‌دهد مصرف انبه منجر به افزایش وزن نمی‌شود. هرچند که سازوکار دقیق آن هنوز مشخص نیست، بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدانی ناشی از مصرف انبه ممکن است در کنترل قند خون موثر باشد.»

برای مصرف انبه به‌طور روزانه، می‌توان آن را به شکل‌های مختلف آماده کرد. برای مثال، تکه‌های یخ‌زده انبه و یک پیمانه پودر پروتئین را می‌توان مخلوط کرد و یک نوشیدنی سالم صبحگاهی درست کرد. همچنین می‌توان انبه را به گوجه‌فرنگی و فلفل خردشده اضافه کرد تا یک چاشنی خوش‌طعم برای ماهی آماده شود.

اگر زمان کافی برای تهیه این دسرهای سالم ندارید، می‌توانید انبه را در هواپز خشک کرده و به‌عنوان میان‌وعده‌ای سالم همراه داشته باشید. همچنین، می‌توان انبه را پوره کرده و لواشک انبه درست کرد. این روش‌ها به شما این امکان را می‌دهند که از خواص انبه در تمام فصول سال بهره‌مند شوید.