شناسهٔ خبر: 71820318 - سرویس اقتصادی
منبع: مهر | لینک خبر

احتمال کاهش تعرفه برق اتوبوس های برقی

یک مقام مسئول گفت: در سال جاری قیمت برق خودروها برقی، قیمت برق تجاری با قیمت ۵۷۰ تومان است اما قیمت برق اتوبوس ها احتمال کاهش یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین رفان مدیرعامل شرکت برق گروه مپنا در حاشیه بازدید خبرنگاران از رونمایی از سه محصول و نشست خبری ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی گفت: امروز موضوع زیر ساختها است تصور می‌شود که ایستگاه‌های شارژ مانند پمپ بنزین است در صورتی که شرایط متفاوتی دارد و که به زیر ساخت انرژی و شبکه دیجیتالی نیاز دارد زیرا در این ایستگاه‌ها همه چیز به صورت دیجیتال است.

وی ادامه داد: تا ۱۹ اسفند ۱۳۴ ایستگاه شارژ در سراسر کشور راه‌اندازی شده و تعدادی در خارج از کشور و ۴۱۴ دستگاه شارژر در این ایستگاه‌ها نصب شده که تعدادی عمومی و تعدادی ناوگانی است.

وی ادامه داد: تا کنون ۱۱ هزار کاربر تعریف شده که می‌توانند با کارت یا اپلیکیشن با شارژر ارتباط بگیرد و خودروی خود را شارژ کند.

به گفته وی دو هزار و ۵۰۰ کاربر واقعی داریم و از ۱۱ هزار کارت نزدیک به ۸ تا ۹ هزار کاربر واقعی وجود دارد

وی ادامه داد: در ابتدا خودرو خود را معرفی می‌کند و سیستم آن را شناسایی کرده و سپس باتری آن را شارژ می‌کند.

به گفته وی هزار و ۲۰۰ شارژر مختلف در سال جاری تولید شده است و تولید سال آینده را ۳۲ هزار شارژر پیش بینی می‌کنیم زیرا نیاز بازار است.

رفان خاطر نشان کرد: وسایل نقلیه برقی دو برابر راندمان دارند و میزان سوختی که نیاز دارد کمتر است و برنامه دراز مدت است. وسایل نقلیه برقی شارژ قائل تنظیم دارند به عنوان مثال ایستگاه‌های شارژ اتوبوس‌ها شبانه اتوبوس‌ها را شارژ می‌کنند و در پیک نیست

وی ادامه داد: طرح‌هایی وجود دارد که از انرژی‌های پاک استفاده شود و از انرژی خورشیدی به عنوان سوخت استفاده شود.

این مقام مسئول در رابطه با قیمت برق خاطر نشان کرد: در سال جاری قیمت برق خودروها برقی، قیمت برق تجاری با قیمت ۵۷۰ تومان است و با همکاری وزارت نیرو طرحی در دست اجراست که استفاده از شارژرهای خانگی تعرفه‌های محاسبه شده برای مشترکان قیمت پایه است.

وی ادامه داد: برای اتوبوس‌ها هم تعرفه تجاری است که سعی بر آن است که این تعرفه را به قیمت تجاری برسانند. البته باید در نظر داشت که قیمت خروجی در اختیار مالکین ایستگاه‌های شارژ است که کرمان موتور پس از شهرداری تهران بیشترین سهم را دارد.