پیش بینی های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می دهد پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی از شنبه تا دوشنبه شب هفته بعد با فعالیت سامانه بارشی آسمان ابری و در برخی ساعات در نیمه شمالی استان بارش باران و برف، در ارتفاعات بارش برف گاهی کولاک و در نیمه جنوبی استان بارش باران مورد انتظار است.
با توجه به پیش بینی کاهش محسوس دما، وقوع یخبندان و بارش برف در ارتفاعات از اویل هفته آینده به تمامی کوهنوردان تهرانی توصیه می شود که از انجام هر گونه صعود به ارتفاعات پرهیز کنند.
بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش یابی، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، کمی ابری تا نیمه ابری همراه با افزایش وزش باد است. پیرو هشدار هواشناسی امروز و فردا در مناطق پرتردد شهری در این استان گاهی همراه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.
تاکنون هیچ خبری مبنی بر تعطیلی مدارس و ادارات برای روز شنبه، 18 اسفند ماه، منتشر نشده است.