شناسهٔ خبر: 71649651 - سرویس ورزشی
منبع: اکونیوز | لینک خبر

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس:

پرسپولیس یک بازی ۶ امتیازی را بُرده است - اکونیوز

اقتصاد ایران: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است پیروزی در دربی ۱۰۵ یک بُرد ۶ امتیازی برای شاگردان اسماعیل کارتال محسوب می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و یکم رقابت‌های لیگ برتر رو در روی استقلال تهران قرار گرفت و موفق شد با نتیجه ۲ بر یک آبی‌های پایتخت را شکست دهد تا فاصله ۴ امتیازی خود با صدر جدول را حفظ کند. علی علیپور یکی از بازیکنان تأثیرگذار پرسپولیس در این دیدار بود که موفق شد یک پنالتی بگیرد و زننده گل دوم تیمش نیز باشد.

سرمربی استقلال جز مربیان درجه سه است

امیرحسین اصلانیان پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با دربی ۱۰۵ پایتخت اظهار داشت: همه‌چیز در ۲۴ ساعت مانده به مسابقه تغییر کرد. تفکرات قبلی مربیانی که قرار بود هدایت استقلال را بر عهده بگیرند، به‌هم ریخت و در نهایت همه‌چیز به نفع پرسپولیس شد. در شرایطی که انتظار می‌رفت یک مربی با برنامه هدایت استقلال را در این بازی حساس بر عهده بگیرد، در نهایت یک مربی درجه سه که در اهواز گرفتار شده بود، به اردوی آبی‌پوشان اضافه شد؛ کسی که حتی نام بازیکنان را هم نمی‌دانست! این موضوع نشان می‌دهد که مدیریت باشگاه دقیقاً نمی‌داند چه کاری باید انجام دهد و تنها برای رفع مسئولیت، تغییراتی انجام داده که چندان حساب‌شده نبود.

او ادامه داد: به نظر من، اگر همان کادر فنی سهراب بختیاری‌زاده یا محمد نوازی هدایت تیم را بر عهده داشتند، قطعاً با یک تراکم دفاعی وارد زمین می‌شدند تا بازی را نبازند و با خیال راحت به مصاف النصر بروند. اما این مربی آمد تا بازی را ببرد و مشخص بود که هدفش پیروزی است.

پرسپولیس یک بازی ۶ امتیازی را بُرد؛ تفکرات استقلالی‌ها به هم ریخت

یکی از بهترین دربی‌ها را شاهد بودیم

کارشناس فوتبال تصریح کرد: سرعت بازی بسیار بالا بود و هر دو تیم در انتقال توپ عملکرد سریعی داشتند. درگیری‌ها در میانه زمین بیشتر دیده می‌شد و به نظر من، این مسابقه از لحاظ استانداردهای کیفی، یکی از بهترین بازی‌ها بود. درست است که موقعیت‌های زیادی روی چارچوب خلق نشد، اما فرصت‌هایی که ایجاد شد، به‌ویژه برای پرسپولیس، روی پاس‌های عمقی بود؛ اتفاقی که کمتر در رقابت‌های اخیر دیده بودیم. گل دوم پرسپولیس هم به‌خوبی طراحی شده بود و من را یاد گلی انداخت که توماس برولین، بازیکن سوئدی، در جام جهانی به ثمر رساند. این گل کاملاً روی برنامه بود و مدافعان استقلال در این صحنه فریب خوردند.

پیروزی پرسپولیس ۶ امتیازی بود

اصلانیان در خصوص نقاط ضعف هر دو تیم گفت: نقاط ضعف تیم ما هم مشخص بود. در سمت راست، کمتر توانستیم ارسال‌های مؤثری داشته باشیم یا در موقعیت‌های یک‌به‌یک موفق باشیم. از سمت چپ هم ارسال‌ها چندان مؤثر نبود. در مجموع، در ارسال‌ها ضعف داشتیم، اما در عوض، با حرکات ترکیبی و بازی روی زمین، این نقص را جبران کردیم. این پیروزی بسیار ارزشمند بود، چراکه این بازی یک مسابقه ۶ امتیازی محسوب می‌شد. هم‌زمان، سایر تیم‌های مدعی جدول هم امتیاز از دست دادند. اگر استقلال برنده می‌شد و سایر رقبا هم پیروز می‌شدند، اختلاف امتیاز ما با صدر جدول ممکن بود به ۱۰ امتیاز برسد. اما حالا با این نتیجه، اگر بازی‌های رودرروی خودمان را ببریم، در کورس قهرمانی خواهیم ماند، هرچند هنوز بازی‌های زیادی باقی مانده است.

پرسپولیس یک بازی ۶ امتیازی را بُرد؛ تفکرات استقلالی‌ها به هم ریخت

عملکرد برخی از بازیکنان پرسپولیس نوسان دارد

پیشکسوت پرسپولیس در رابطه با عملکرد بازیکنان این تیم خاطرنشان کرد: عملکرد فردی بازیکنان هم قابل بررسی است. مثلاً فرجی نوسان دارد و ایوب به نظر می‌رسد در حال حاضر کیفیت لازم را ندارد. از طرفی، در حال حاضر بازیکن آزاد مناسبی در ترانسفرمارکت وجود ندارد، اما امیدواریم که اوضاع بهتر شود. بازگشت بازیکنان مصدوم، به‌خصوص بازیکنان کلیدی، می‌تواند کمک بزرگی به تیم کند. در مجموع، هر دو تیم نمایش خوبی داشتند و استقلال هم عملکرد قابل قبولی داشت. البته، تصمیم کادرفنی در مورد رفیعی که جلوتر بازی کند، می‌توانست در بازی با النصر هم اتخاذ شود. شاید اگر این تاکتیک مقابل النصر اجرا می‌شد، پرسپولیس شانس بیشتری برای گلزنی پیدا می‌کرد. اما به هر حال، این مربی جدید باید به‌تدریج تیم را بشناسد و سیستم خودش را پیاده کند.

او در پایان یادآور شد: در مورد استقلال، من فکر می‌کنم تیمشان در آینده دچار مشکل خواهد شد، چراکه انتخاب مناسبی برای سرمربی‌گری نداشتند. این شرایط من را یاد زمانی می‌اندازد که یک مربی خارجی به پرسپولیس آمد و سطح دانش او از استانداردهای معمول لیگ ما پایین‌تر بود. در نهایت، پرسپولیس برد مهمی به دست آورد و این پیروزی را تبریک می‌گویم.