شناسهٔ خبر: 71632036 - سرویس ورزشی
منبع: بهار | لینک خبر

النصر پیش از استقلال تا گردن در باتلاق بحران

صاحب‌خبر -
گروه ورزشی: نتایج ناامیدکننده النصر در فصل جاری با پیولی ادامه دارد؛ چراکه جمعه‌شب در هفته بیست‌وسوم رقابت‌های لیگ حرفه‌ای عربستان شکست عجیب و غیرمنتظره‌ای را برابر تیم یازدهم جدول رده‌بندی متحمل شد. النصر که ستاره‌های سرشناس خود مثل کریستیانو رونالدو و جان دوران را در ترکیب اصلی داشت برابر العروبه با نتیجه دو بر یک شکست خورد تا شانس این تیم برای رسیدن به الاتحاد صدرنشین بسیار کم شود.

به گزارش ورزش سه،شرایط برای پیولی با این شکست غیرمنتظره بسیار سخت شده است. به نقل از اسپورت عربستان، ابراهیم محمد العتیق خبرنگار نزدیک به باشگاه النصر بعد از شکست برابر العروبه نوشت: تا آنجا که من خبر دارم باشگاه النصر قصد دارد که پیولی را اخراج و جایگزینی موقت برای او انتخاب کند.
 
خود پیولی هم به خبر احتمال اخراجش از النصر واکنش نشان داد. او ترجیح داد که سوال را به گونه‌ای دیگر پاسخ دهد و گفت: سردی هوا یک نیروی مثبت به انسان می‌دهد. بازیکنان اخیرا هر دو روز یک بار بازی کرده‌اند و طبیعی است که خسته باشند. ما بازی خوبی انجام دادیم، اما شکست خوردیم و امتیاز‌ها را از دست دادیم.
 
النصر دوشنبه هفته جاری باید در بازی رفت دور یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال برود.الاتحاد در جدول رده‌بندی لیگ حرفه‌ای عربستان با یک بازی کمتر و ۵۶ امتیاز صدرنشین است. الهلال هم با ۵۱ امتیاز در رده دوم ایستاده است. النصر و الاهلی هم ۴۷ امتیازی هستند و به خاطر تفاضل گل در رده‌های سوم و چهارم جای گرفته‌اند.