به گزارش ایلنا، مسوت اوزیل بازیکن اسبق تیم های رئال مادرید، آرسنال و فنرباغچه که از سال 2023 تصمیم گرفت برای همیشه از فوتبال خداحافظی کند در یک تصمیم عجیب وارد دنیای سیاست شد.
هافبک آلمانی- ترکیه ای فوتبال اروپا که از خانواده ای ترک تبار در کشور آلمان به دنیا آمد از همان دوران ابتدایی فوتبال خود بارها به علت مسائل نژاد پرستی مورد انتقاد و سرزنش از سوی رسانه های آلمانی و ترکیه ای قرار میگرفت. او که از سال 2010 تا 2018 برای تیم ملی بزرگسالان آلمان بازی میکرد پس از آنکه با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور کشور ترکیه در لندن دیدار کرد باعث حواشی بسیار زیادی پیرامون این بازیکن شد.
هافبک سابق رئال مادرید پس از این اتفاق تصمیم گرفت دیگر برای تیم ملی آلمان بازی نکند و پس از آن، اواخر فوتبال خود را در باشگاه های ترکیه ای فنرباغچه و استانبول باشاک شهیر پشت سر گذاشت.
به نقل از مارکا، مسوت اوزیل در جدید ترین اقدام خود به عنوان عضو جدید در هیئت مدیره حزب رئیسجمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان درآمد تا رسما وارد دنیای سیاست بشود. با این اقدام او بار دیگر حواشی مربوط به مسائل نژاد پرستی خود را در رسانه ها بازتاب داد و بنظر می رسد راه او برای همیشه با کشور آلمان جدا خواهد شد.