شناسهٔ خبر: 71563323 - سرویس اجتماعی
منبع: مهر | لینک خبر

آغاز فصل جدید همکاری دانشگاه امیرکبیر با صنعت

رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه ما با صنایع به دنبال اتحاد هستیم نه ارتباط گفت: اتحاد ما با صنایع از طریق ارتباط مستقیم آنها با دانشگاه و اساتید میسر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر احد توکلی در آیین افتتاح تالار صنعت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تبریک روز مهندس به مهندسان گفت: امروز شروع کار حوزه تالار صنعت هست؛ از نظر من تالار صنعت یک مکان فیزیکی نیست بلکه یک تفکر است.

وی ادامه داد: تالار صنعت یک‌ مسیری برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین است؛ مولد ثروت شویم موردی که در واقعیت اتفاق نمی افتد چون دانشگاه ها بسیار فقیر هستند.

توکلی با تاکید بر اینکه یک دانشگاه فقیر نمی تواند کارآفرین و مولد ثروت باشد اظهار کرد: گرچه دانش آموختگان ما می توانند در جاهای دیگر حرکت کنند و موثر باشند. این مسیر در دنیا در حال تغییر است و در کشور نیز این مسیر باید تغییر یابد.

رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: این محور حرکت و توسعه را در ارتباط صنعت با دانشگاه می دانم و از این طریق است که می توانیم کار موثری انجام دهیم و به نظر من چه در صنعت و چه در دانشگاه ۳ محور نیروی انسانی، مدیریت توسعه محور و سرمایه برای توسعه لازم است.

وی با بیان اینکه این ۳ محور باید با یکدیگر همگرا شود تا توسعه صورت گیرد، یادآور شد: دانشگاه محل تربیت بهترین نیروی انسانی است. در این دانشگاه بیش از ۵۰۰ استاد و بیش از ۱۲ هزار دانشجو تحصیل می کنند و از سوی دیگر صنایع دیگر تک بعدی نیستند و ممکن است همزمان به متخصصان برق، مکانیک، پلیمر و غیره نیازمند باشند و دانشگاه بهترین محلی است که بهترین نیروها را تحویل صنعت می دهد.

توکلی اضافه کرد: با افکاری چشم انداز محور تصمیم گرفتیم در کنار صنعت قرار بگیریم و این ۳ محور را تقویت کنیم و در زمینه ارتباط با صنعت، رویکرد سنتی که تعدادی استاد پروژه از صنعت بگیرند، راهگشا نیست و ما به دنبال اتحاد دانشگاه و صنعت هستیم نه ارتباط این دو.

رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ما می‌خواهیم در کنار یک مدیریت کارآفرین که سرمایه را جمع کند، قرار بگیریم افزود: در این رویکرد دانشجویانی که می‌خواهند کار کنند در یکی از صنایع بزرگ جذب شوند و ما می خواهیم با صنایع بالغ که تمایل به سرمایه گذاری است وارد همکاری شویم و در دانشگاه حضور یابند.

وی تاکید کرد: ما حضور بخش صنعتی در دانشگاه را نیاز داریم تا اتحاد دانشگاه با صنعت ایجاد شود از این رو انتظار داریم که صنایع به طور مستقیم با دانشگاه و اساتید در ارتباط باشند. ما در این همکاری به دنبال اتحاد برد- برد هستیم.