به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)به نقل از خبرگزاری العربی الجدید، نظامیان رژیم صهیونیستی در راستای تداوم حملات خود به فلسطینیان به شهرک «ابودیس» در شرق قدس اشغالی حمله کردند و با جوانان این شهرک درگیر شدند.
نظامیان اشغالگر به منازل اسیران فلسطینی در کرانه باختری که قرار است امروز (شنبه) در قالب مرحله اول از توافق آتش بس غزه آزاد شوند نیز یورش بردند.
در طولکرم نیز نیروهای اشغالگر، اقدام به اعزام نیرو و تجهیزات زیادی به این شهر و اردوگاه آن کردند و همچنین به شهرک «بیت عوا» در غرب دورا در جنوب شهر الخلیل و شهرک «اذنا» در شمال غرب الخلیل و روستایی در شمال رام الله یورش بردند.
منابع فلسطینی از حمله نیروهای اشغالگر به شهر بیت لحم و اردوگاه «عایده» در این شهر و اردوگاه «بلاطه» در شرق شهر نابلس، روستای «باصید» در شمال نابلس و منزل «سلامه قطاوی» اسیری که قرار در چارچوب مبادله اسیران امروز شنبه آزاد شود، در شهرک «بیرزیت» در حومه رام الله خبر دادند.
هلال احمر فلسطینی از زخمی شدن یک جوان در طولکرم بر اثر ضرب و شتم اشغالگران خبر داد.
انتهای پیام /ی.ح/26