شناسهٔ خبر: 71249834 - سرویس ورزشی
منبع: ایسنا | لینک خبر

بازی‌های آسیایی زمستانی؛

گروه‌بندی اسکی‌بازان سرعت ایران برای رسیدن به نیمه‌نهایی مشخص شد

در پایان مرحله مقدماتی رقابت‌های اسپرینت(سرعت) زنان و مردان بازی‌های آسیایی زمستانی، گروه بندی مرحله یک چهارم نهایی مشخص شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، در روز نخست بازی‌های آسیایی زمستانی مرحله مقدماتی کلاسیک اسپرینت زنان و مردان برگزار شد که نماینده‌های ایران هم به رقابت پرداختند.

در پایان دور مقدماتی سمانه بیرامی باهر با ثبت زمان ۴:۱۵.۷۷ در جایگاه هجدهم قرار گرفت، ساحل تیر با زمان ۴:۴۵.۰۳ در جایگاه ۲۰ ایستاد، عاطفه صالحی با زمان ۵:۰۴.۵۰ در جایگاه ۲۱ و فرنوش شمشکی با زمان ۵:۱۳.۷۵ در جایگاه ۲۲ قرار گرفتند.

در بخش مردان هم دانیال ساوه شمشکی با ثبت زمان ۳:۳۱.۹۶در جایگاه بیستم قرار گرفت، علیرضا مقدید با  زمان ۳:۴۳.۸۰ در جایگاه ۲۴، مهدی تیر با زمان ۳:۴۹.۰۹ در جایگاه ۲۵ و سید احمدرضا صید با زمان ۳:۵۴.۴۳ در جایگاه ۲۹ قرار گرفتند.

به این ترتیب در بخش زنان ساحل تیر و عاطفه صالحی در قالب گروه اول، فرنوش شمشکی  در گروه چهارم و سمانه بیرامی باهر در گروه پنجم مرحله یک چهارم نهایی این رقابت‌ها با حریفان خود به رقابت می‌پردازند.

همچنین در بخش مردان دانیال ساوه شمشکی در گروه اول ، علیرضا مقدید در گروه دوم، مهدی تیر در گروه سوم و سید احمدرضا صید در گروه چهارم مرحله یک چهارم نهایی با رقبای خود مسابقه خواهند داد.

مرحله یک چهارم نهایی زنان از ساعت ۱۳ به وقت محلی و مرحله یک چهارم نهایی مردان از ساعت ۱۳:۳۵ دقیقه به وقت محلی آغاز می‌شود.

انتهای پیام