شناسهٔ خبر: 71215721 - سرویس استانی
منبع: تسنیم | لینک خبر

شرکت‌های حمل و نقل از امهال مالیاتی بهره‌مند می‌شوند

معاون اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: در حوزه امور مالیاتی، به ویژه برای شرکت‌های حمل و نقل، نگرش ما تعامل‌گرایانه است و برای جلوگیری از فشار مالی به این شرکت‌ها، از اختیارات خود برای امهال یا تعویق پرداخت‌ها استفاده خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمودرضا معموری امروز در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان، بر اهمیت تسهیل‌گری در اجرای قوانین و حمایت از بخش خصوصی تأکید کرد و اظهار داشت: هیچ‌کس در این شورا نمی‌تواند از اجرای قوانین جلوگیری کند، بلکه هدف اصلی این شورا استفاده از ابزارهای قانونی برای تسهیل فرآیندها و کاهش فشارهای مالی بر بخش خصوصی است.

معموری در این جلسه با اشاره به تعاملات دولت و بخش خصوصی گفت: ما نمی‌توانیم مانع از اجرای هیچ قانونی شویم، اما هدف ما این است که با استفاده از اختیارات قانونی، فرآیندها را تسهیل کرده و از فشارهای اضافی به بخش خصوصی جلوگیری کنیم. در این راستا، در حوزه امور مالیاتی، به ویژه برای شرکت‌های حمل و نقل، نگرش ما تعامل‌گرایانه است و برای جلوگیری از فشار مالی به این شرکت‌ها، از اختیارات خود برای امهال یا تعویق پرداخت‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی با تأکید بر اینکه مدیران دولتی باید در ساعات اداری به مشکلات مردم پاسخگو باشند، اعلام کرد: که جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در ساعات غیراداری نیز برگزار خواهد شد.  این اقدام به بهبود فضای کسب‌وکار کمک خواهد کرد و می‌تواند فرصت مناسبی برای بررسی مسائل مختلف اقتصادی و ارائه راهکارهای مؤثر فراهم آورد.

معاون اقتصادی استانداری خراسان شمالی افزود: مدیران باید در میدان مشکلات مردم باشند و در ساعات غیراداری وقت خود را صرف حل مسائل بخش خصوصی و مردم کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی همچنین به جایگاه خراسان شمالی در شاخص‌های ارزیابی کمیسیون‌های مختلف اتاق بازرگانی مرکز خراسان شمالی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: اتاق بازرگانی خراسان شمالی با تلاش‌های زیاد در حوزه‌های مختلف، توانسته در رتبه پنجم شاخص‌های کمیسیون‌ها و ارزیابی‌های 35 اتاق کشور قرار گیرد. این جایگاه برای استان کافی نیست و باید تلاش بیشتری برای ارتقاء آن صورت گیرد. خراسان شمالی تجربه‌های خوبی در برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی دارد و ما به مصوبات این جلسات اعتقاد داریم، به همین دلیل این مصوبات باید در کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی بررسی و کار کارشناسی شوند.

معاون اقتصادی استانداری خراسان شمالی در ادامه به همکاری‌های مورد نیاز بین بخش‌های مختلف اشاره کرد و افزود: برای تحقق اهداف اقتصادی استان، باید تعاملات بیشتری بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی صورت گیرد. در این راستا، دستگاه قضائی و نمایندگان مجلس نیز باید از ظرفیت‌های خود در جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی استفاده کنند. حضور آن‌ها می‌تواند به تولیدکنندگان و بخش خصوصی اطمینان بیشتری بدهد و قوت قلبی برای آن‌ها باشد.

وی در ادامه به اهمیت استفاده از انرژی خورشیدی در صنایع استان اشاره کرد و افزود: در راستای رفع ناترازی انرژی و جلوگیری از مشکلات تأمین برق، باید شرایط استفاده از انرژی خورشیدی برای صنایع استان فراهم شود. این اقدام نه تنها به تأمین انرژی کمک می‌کند، بلکه موجب کاهش فشار بر شبکه برق و تسهیل فعالیت‌های صنعتی در استان خواهد شد.

معموری همچنین خاطرنشان کرد: صنایع استان در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارند و دولت در کنار بخش خصوصی است. برای موفقیت در این جنگ اقتصادی، نگاه ما به بخش خصوصی تسهیل‌گری است، نه ایجاد مانع. ما باید شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که بخش خصوصی بتواند به راحتی به فعالیت‌های خود ادامه دهد و از موانع قانونی و اجرایی عبور کند.

در پایان، معاون اقتصادی استانداری خراسان شمالی بر اهمیت همکاری میان دولت، بخش خصوصی و سایر نهادها تأکید کرد و افزود: در صورت تعامل بهتر و استفاده از ظرفیت‌های موجود، می‌توان مشکلات اقتصادی استان را به‌طور مؤثر حل کرد و به رشد و توسعه آن کمک کرد.

انتهای پیام/311