وی گفت: مردم فلسطین پای ارزشهای خود ایستادهاند و انقلاب اسلامی توانسته است یک هندسه جدید در غرب آسیا شکل دهد و امروز امنیت و منافع ملی ما با جبهه مقاومت گره خورده است.
حسین رویوران در این نشست با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در تغییر معادلات منطقه اظهار داشت:جهان اسلام نیاز به یک محرک داشت و انقلاب اسلامی ایران این محرک را به وجود آورد. این انقلاب یک الگوی جدید ارائه کرد که موجب زنده شدن اراده در میان ملتهای منطقه شد.
وی افزود:اینکه مردم غزه و لبنان بدون هراس به میدان نبرد میآیند، نتیجه زنده شدن اراده، توکل و امید است. وقتی مردم غزه میگویند «حسبنا الله» یعنی خدا را در این نبرد محاسبه میکنند.
کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین تأکید کرد که انقلاب اسلامی یک انقلاب فرامذهبی بوده و از ابتدای شکلگیری، حمایت از فلسطین را در اولویت خود قرار داده است.
رویوران به پیشرفتهای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت:در سال ۱۹۸۲ اسرائیل ظرف دو روز به بیروت رسید، اما در جنگ اخیر دیدیم که سه ماه نتوانست از مرزهای لبنان عبور کند و این یک تحول عظیم در اراده مردم است.
وی تأکید کرد که فلسطین اولین مسئله جهان اسلام است و جهان اسلام باید برای نجات امت، مبارزه با رژیم صهیونیستی را در اولویت قرار دهد.
کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین تصریح کرد:امروز موجودیت اسرائیل در گرو غرب است و اگر در غرب جوامع معترض باشند، قطعا حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه پیدا نمیکند.
![](https://www.taghribnews.com/images/docs/000666/666364/images/________.jpg)
رویوران خاطرنشان ساخت: انتفاضه آمد تا باقیمانده جامعه فلسطین را در یک پروژه سیاسی-اجتماعی متحد کند. انتفاضه اول مقدمهای برای انتفاضه دوم شد و فرهنگ انقلاب اسلامی ایران به فلسطین منتقل شد.
وی تصریح کرد: مقاومت امروز یک اراده است؛ ابتدا تبدیل به یک سازمان و امروز تبدیل به یک قدرت شده است. امروز جامعه مقاوم شده است و تنها با یک سازمان مقاوم روبرو نیستیم. مجاهدان امت آمدند و وحدت ساحات رو شروع کردند و تحول سیاسی-فرهنگی و اجتماعی را در جهان اسلام به وجود آوردند.
کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: شکلگیری جریان مقاومت در منطقه پیشبینیهای رژیم صهیونیستی را به هم زد و این رژیم را غافلگیر کرد.در جنگ کنونی رژیم صهیونیستی در جنایت از همه سبقت کرد، اما در معادله نظامی شکست خورد و این رژیم دیگر نمیتواند، جهان اسلام و شهامت و جسارت جامعه فلسطین را نادیده بگیرد.
وی تأکیدکرد: آنچه در غزه و لبنان گذشت در حافظه رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند. این رژیم الان دچار مشکلات داخلی عظیمی شده است.در این رژیم تمام تضادهای داخلی تشدید شده و پتانسیل جنگ داخلی پیدا کرده است.اسرائیل امروز در دنیا به عنوان جنایتکار شناخته شده و چهرهای که از خود ساخته بودند در دنیا مخدوش شد.
![](https://www.taghribnews.com/images/docs/000666/666364/images/_____.jpg)
سید جعفر رضوی هم در سخنان خود به نبود رهبری واحد در داخل فلسطین به عنوان یکی از موانع مبارزه اشاره کرد و گفت:عدم سازماندهی، تفکرات ناسیونالیستی و چپگرایانه و نبود راهبرد منسجم از جمله چالشهای پیش روی مقاومت فلسطین بوده است.
وی در بخشی از این نشست به قدمت مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت: مسئله فلسطین هیچ وقت مسئله جدیدی نبوده است.امت اسلامی و کشورهای اسلامی از پیش از اشغال فلسطین به این مسئله و مهاجرت یهودیان توجه داشتهاند. بحث فلسطین در گفتمان انقلاب اسلامی از پیش از سال ۴۲ موجود بوده است و مردم نسبت به این مسئله هوشیار بودهاند.
وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی اظهار داشت:این عملیات وحدت میدانی را میان گروههای مقاومت ایجاد کرد و کشورهای حامی فلسطین را وارد میدان کرد. مقاومت از فاز دفاعی به فاز هجومی وارد شد و این عملیات، نسخه تکاملیافتهای از شمشیر القدس بود.
رضوی همچنین تأکید کرد که طوفان الاقصی، آغاز فروپاشی رژیم صهیونیستی را رقم زد و گفت:این عملیات مسیر عادیسازی روابط برخی کشورهای عربی با اسرائیل را قطع کرد و یک دوران جدید را برای منطقه به نفع اندیشه مقاومت به وجود آورد.
وی در پایان تأکید کرد: سازش نتیجه خوبی برای فلسطینیها نخواهد داشت؛امروز مقاومت به جایگاهی رسیده است که برای رژیم صهیونیستی شرط میگذارد.در عرصه منطقهای و تحولات؛ مقاومت دستاوردهای بسیاری داشته است و امروز راهی جز مقاومت وجود ندارد و این محور قویتر از گذشته به مسیر خود ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/
∎