به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، عباس برزگر ظهر امروز در جلسه دیدار استاندار با شماری از ایثارگران و بازنشستگان استانداری زنجان به قانون جامع خدمات رسانی ایثارگران اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه بعد از گذشت 13 سال از تصویب قانون مذکور فقط یک سوم آن در حال اجرا است و این مساله باید با جدیت پیگیری شود.
وی با بیان اینکه چند سالی است که موضوع خودروی ویژه جانبازان مطرح شده است، ادامه داد: تاکنون هیچ جانباز 50 تا 70 درصدی در استان این خودرو را دریافت نکرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه بسیاری از مردم در جامعه تصورشان این است که ایثارگران از هر مزیتی برخوردارند، افزود: در حالی که این ذهنیت کاملا اشتباه است و وضعیت آنان با ذهنیت های ایجاد شده مطابق نیست.
وی با تاکید بر اینکه جانبازان با مشکلات متعددی روبه رو هستند، ادامه داد: رفع نشدن برخی از مشکلات موجب نارضایتی این قشر شده است.
برزگر با بیان اینکه حدود 600 متقاضی در صف دریافت تسهیلات بانکی با نرخ 23 درصد هستند، یادآور شد: در این زمینه هم با مشکلاتی مواجه هستیم و هنوز جامعه هدف ما به تقاضای خود نرسیدهاند.
وی با تاکید بر اینکه در مجموع عدم اجرای کامل قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران نیز موجب رنجش گروههای هدف شده است، گفت: متاسفانه اطلاعرسانیهای نادرستی در این خصوص صورت گرفته و با چالشهایی مواجه کرده است.
این مسئول با بیان اینکه ایثارگران و جانبازان و شهدا با خون و جان خود برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی تلاش کردهاند، ابراز داشت: فرهنگ ایثار و شهادت باید حفظ شود.
انتهای پیام/
∎