شناسهٔ خبر: 71102916 - سرویس استانی
منبع: مهر | لینک خبر

کمبود آمبولانس در فراشبند فارس زنگ خطر است

فراشبند- رئیس شبکه بهداشت و درمان فراشبند گفت: یکی از مشکلات جدی اورژانس شهرستان کمبود آمبولانس است که موجب مشکلات متعددی برای بیماران شده است.

صاحب‌خبر -

حسین شکاری در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوالی در خصوص تأخیر در حاضر شدن پرسنل اورژانس در صحنه‌های دارای مصدوم و علت کمبود آمبولانس در بیمارستان شهرستان گفت: در موضوع مدیریت بحران‌ها، اتخاذ تمهیدات و انجام اقدامات پیشگیرانه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و دستگاه‌های ذیربط برابر شرح وظایف خود باید به صورت دقیق و کارشناسی امورات محوله را دنبال کنند و در سطح آمادگی کامل قرار داشته باشند.

وی ادامه داد: فرسودگی ناوگان و کمبود تعداد آمبولانس یکی از مسائل نیازمند توجه عرصه‌ی درمان این شهرستان است و با توجه به اهمیت حاضر شدن در کمترین زمان ممکن، ارائه خدمات حیاتی اولیه به بیماران و انتقال آنان به شکل استاندارد و مناسب به مراکز درمانی توسط پرسنل اورژانس، توجه ویژه به حوزه‌ی اورژانس پیش بیمارستانی سبب حفظ جان و کاهش شدت آسیب‌های وارده به مصدومان و بهبود خدمت رسانی به بیماران و هم شهرستانی‌های عزیز خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان فراشبند افزود: با توجه به وسعت این شهرستان، عبور جاده ترانزیتی مهم شیراز-فیروزآباد، فراشبند، جم، عسلویه، وجود اماکن تفریحی-زیارتی مهمی همچون مرقد مطهر امام‌زاده شهید (ع) و اسکان خیل عظیم عشایر در سطح شهرستان در شش ماهه‌ی دوم سال، توجه ویژه به تکمیل پایگاه‌های اورژانس مطابق با استاندارد کشوری اجتناب ناپذیر است.

شکاری گفت: ساخت ساختمان پایگاه‌های اورژانس مصوب در مسیر فراشبند به اهرم و پایگاه اورژانس امامزاده شهید (ع) و همچنین راه اندازی پایگاه اورژانس شهری دهرم که مورد مطالبه مردمی است امیدواریم به زودی اجرایی شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فراشبند به سوال در رابطه با مشکل انتقال و اعزام بیماران از بیمارستان این شهرستان به مراکز پیشرفته‌تر اظهار داشت: اعزام بیماران از بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان به مراکز سطح بالاتر برای انجام روندهای تشخیصی و درمانی پیشرفته‌تر نیز محدودیت‌هایی دارد و گاه جوابگوی مراجعین و بیماران این بیمارستان نمی‌باشد و زیبنده نام این شهرستان نبوده و نیازمند توجه است.

شکاری در پایان تصریح کرد: اما پر واضح است که رفع کامل خلاءهای سیستم بهداشت و درمان این شهرستان نیازمند برنامه ریزی های مدون کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، همکاری خیرین و همچنین استفاده از همه ظرفیت‌های نفت و گاز، صنایع و معادن موجود در سطح شهرستان است