شناسهٔ خبر: 70713170 - سرویس استانی
منبع: تسنیم | لینک خبر

بازسازی مدارس ناایمن آذربایجان‌ شرقی با مولدسازی‌

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به چالش‌های مربوط به مدارس فرسوده و کانکسی در مناطق مختلف استان گفت: فرمانداران باید به‌طور جدی پیگیر ساماندهی این مدارس باشند.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، ظفر محمدی در نشستی با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و فرماندار تبریز در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اظهار کرد: اگر فرماندار یا مسئولی واقعا احساس مسئولیت کند بسیاری از مسائل به راحتی قابل حل هستند.

وی افزود: مدارس ناایمن و نیازمند تخریب باید با جلب مشارکت خیران محلی و از طرقی مثل مولدسازی و فروش بازسازی و ساماندهی شوند.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی در عین حال خاطرنشان کرد: معتقدم احداث چند مدرسه در یک شهرستان با اجماع واحدهای صنعتی و معدنی اطراف و مشارکت خیران بومی کار چندان سختی نیست بلکه فقط اراده محکم و پای کار بودن می‌خواهد.

محمدی افزود: یک نفر اگر واقعا با احساس مسوولیت جمعی را گرد آورده و با خود همراه کند، بسیاری از موانع قابل رفع و ساماندهی امور میسر می‌شود.

وی با اشاره به چالش‌های مربوط به مدارس فرسوده و کانکسی در مناطق مختلف استان تصریح کرد: فرمانداران باید به‌طور جدی فراخوانده شده و پیگیر بازسازی، نوسازی، مولدسازی و در مجموع ساماندهی این مدارس در جهت استفاده بهینه باشند.

مدارس روستایی بدون استفاده در آذربایجان شرقی تعیین تکلیف شوند

حیدر فتح زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: با تعیین تکلیف مدارس شهری و روستایی، می توان روند اتمام طرح های آموزشی در استان را تسریع بخشید و مدارس کانکسی و سنگی را برچید.

وی افزود: تعداد 72 مدرسه کانکسی با 194 کلاس، 44 مدرسه سنگی با 167 کلاس و همچنین 712 مدرسه با تراکم بالای 35 نفر با 2 هزار و 237 کلاس در استان وجود دارد که باید تا پایان شهریور 1404 ساماندهی شوند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی اضافه کرد: لازم است فرمانداران را مکلف کنیم تا در شهرستان‌ها ظرفیت‌هایی مانند مسوولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن و مشارکت خیران را در جهت ساماندهی و بازسازی مدارس فرسوده و تخریبی همچنین تکمیل مدارس نیمه تمام به کار گیرند.

فتح زاده ابراز کرد: بهسازی، نوسازی و مولدسازی مدارس در پنج ناحیه آموزش و پرورش شهر تبریز هم باید به جد پیگیری و در مجموع تمام مدارس نیمه تمام استان اتمام و ساماندهی شوند.

انتهای پیام/