شناسهٔ خبر: 70352806 - سرویس استانی
منبع: تسنیم | لینک خبر

انعقاد بزرگ‌ترین قراردادهای تاریخ راهداری استان کرمان

مدیرکل راهداری استان کرمان از انعقاد بزرگترین قراردادهای تاریخ راهداری استان به ارزش هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی محور حاجی‌آباد ـ سیرجان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی عبدالهی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان به مناسبت روز حمل و نقل، رانندگان و روز راهدار، اظهار داشت: ابتدای دی ماه روز راهدار نامگذاری شده و طرح زمستانه ما با حضور 173 اکیپ در جاده‌های استان کرمان آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طی هشت ماهه نخست امسال 27 میلیون تن کالا و 9 میلیون و 200 هزار نفر مسافر توسط ناوگان حمل و نقل کالا، اتوبوسی و کرایه استان جابه‌جا شده است، گفت: 21 هزار راننده در حوزه حمل و نقل کالا و 5 هزار و700 راننده در حوزه مسافر داریم و تمام تلاش همکاران ما بر این است که خدمت‌رسانی به هم‌استانی‌ها به بهترین نحو ممکن انجام شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، با اشاره به دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: طرح آموزش به دانش‌آموزان مدارس حاشیه راه‌های ما انجام شده و با آموزش‌های داده، آمار تلفات تصادفات دانش‌آموزی در معابر استان به صفر رسیده است.

وی به آموزش‌های گسترده در حوزه‌های ارتقای ایمنی پنج‌گانه نیز اشاره کرد و افزود: با آموزش‌هایی که به کاربران جاده‌ای داشتیم بیش از 60 درصد کاهش تلفات تصادفات را در هشت ماهه نخست امسال در مناطقی که آموزش داده شده داشتیم و امیدواریم با ارتقای فرهنگ ترافیکی شاهد یک شبکه ایمن در سطح استان باشیم.

عبدالهی، از کسب رتبه اول کشوری نگهداری راه‌ها و اجرای روکش آسفالت در سطح معابر توسط راهداری استان کرمان خبر داد و گفت: بیش از 400 کیلومتر آسفالت گرم، بیش از 400 کیلومتر انواع روکش محافظتی و بیش از 20 هزار متر درزگیری در سطح معابر استان اجرا شده است.

وی از رفع 13 نقطه حادثه خیز در محورهای استان خبر داد و افزود: قرارداد برای رفع نقاط حادثه‌خیز 17 نقطه بسته شده است و در هشت ماهه نخست امسال 300 نقطه حادثه‌خیز استان به صورت امانی و توسط همکاران ما رفع شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، از انعقاد بیش از 210 میلیارد تومان قرارداد خرید، به روزرسانی و ارتقای ماشین‌آلات راهداری در استان خبر داد و عنوان کرد: 80 کیلومتر راه‌های روستایی در استان احداث شده و ساخت سه راهدارخانه انار، رابر و گردنه کفنوئیه نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه هوشمندسازی جاده‌ای تمام 149 سامانه ثبت تخلفات استان، مجهز به سیستم راهداری شده و همه سامانه‌ها به روزرسانی شده است، گفت: مجوز نصب 30 سامانه نظارت تصویری جدید نیز اخذ شده و نوسازی 20 سامانه نیز در حال انجام است.

عبدالهی، با اشاره به اینکه در استان کرمان، 111 سامانه تردد شماری داریم که 111 محور ما را در به صورت شبانه روزی پوشش داده می‌شود، افزود: 6 سامانه‌های توزین در حال حرکت نیز در محورهای استان کرمان وجود دارد.

وی با بیان اینکه 48 مجتمع خدمات رفاهی فعال در سطح جاده‌های استان داریم و  37 مجتمع نیز در حال ساخت است، افزود: استان کرمان گسترده‌ترین طول شبکه راه کشور را دارد و بیش از 14 هزار کیلومتر راه همسنگ در استان کرمان داریم که وجود مجتمع‌های خدمات رفاهی زیادی در کاهش تصادفات دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، با اشاره به اینکه در هشت ماهه نخست امسال بزرگترین قراردادهای تاریخ راهداری استان کرمان بسته شده است، گفت: دو قرارداد راهداری به ارزش حدود هزار و 300 میلیارد تومان برای بهسازی محور حاجی‌آباد-سیرجان-شهربابک-انار-مهریز بسته شده است که این قرارداد در حوزه راهداری استان کرمان بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه نگهداری از بیش از 14 هزار کیلومتر راه همسنگ در استان کرمان تلاش مضاعف همکاران ما و اعتبارات ویژه‌ای را می‌طلبد، گفت: در حوزه نگهداری راه‌های استان با پیگیری‌های انجام شده برای اولین بار 400 میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای حوزه راهداری استان کرمان تخصیص داده شده است.

عبدالهی، عنوان کرد: در هشت ماهه نخست امسال همایش عظیم پیاده‌روی اربعین را داشتیم که 80 هزار نفر در ایام اربعین از خدمات مسافربری ما بدون هیچ مشکلی استفاده کردند و بازار سیاه بلیت در استان کرمان نداشتیم.

محسن کاظمی، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه اول دی ماه آغاز طرح زمستانه راهداری است، اظهار داشت: این طرح تا 20 فروردین‌ماه سال آینده برای خدمات دهی بهتر به کاربران جاده‌ای ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در این طرح، تیم‌های راهداری ما در 32  راهدارخانه ثابت و 9 راهدارخانه سیار با ماشین آلات و تجهیزات مستقر هستند، گفت: 25 گردنه برفگیر در راه‌های اصلی استان داریم.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، با اشاره به اینکه جاده‌های ما با استانداردهای قدیمی ساخته شده و با توجه به نیاز روز مشکلات زیادی دارند، افزود: یکی از دغدغه‌های همکاران ما شناسایی نقاط حادثه‌خیز در سطح محورهای استان است.

وی ادامه داد: ماشین‌آلات ما اغلب فرسوده است و با وجود ماشین آلاتی که خریداری شده نیازمند تامین اعتبار برای به روزرسانی، نگهداری و تعمیرات ماشین‌آلات راهداری استان هستیم.

انتهای پیام/511/.