برنامه «پاداش برای عدالت» وزارت امور خارجه ایالات متحده پاداشی تا سقف ۱۰ میلیون دلار برای ارائه اطلاعات در مورد افراد و نهادهای وابسته به شرکت «آریا سپهر آیندهسازان» تعیین کرده است.
این شرکت قبلا با نام «ایمننت پاسارگاد» فعالیت میکرد و اطلاعات وزارت امور خارجه ایالات متحده نشان میدهد که از اواسط مرداد سال ۱۳۹۹، «فعالیتهای چندجانبهای» را برای مداخله در انتخابات آن زمان آمریکا انجام داده است.
برنامه «پاداش برای عدالت» در بیانیه خود نوشت: «شرکت دروغ پراکنی در مورد انتخابات ممکن است نام خود را تغییر دهد اما نمیتواند خود را پنهان کند.»
این شرکت به راهاندازی «کارزار دروغپراکنی» و «تهدید رأیدهندگان» با هدف مداخله در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ (آبان ۱۳۹۹) متهم شده است.
بر اساس بیانیه برنامه «پاداش برای عدالت»، اشخاص وابسته به این شرکت، اطلاعات محرمانه مربوط به رأیدهندگان را از وبسایتهای انتخاباتی به دست آورده و اقدام به ارسال ایمیلهای تهدیدآمیز به آنها میکردند.
تهیه و انتشار ویديوهای غیرواقعی و جعلی با موضوعاتی در مورد آسیبپذیری انتخابات نیز از دیگر اقدامات آنها بوده است. این افراد همچنین به شبکه کامپیوتری یک رسانه آمریکایی نفوذ کرده بودند.
وزارت خزانهداری آمریکا روز ۲۷ آبان، این شرکت و ۶ تن از کارکنان آن را به دلیل مداخله در انتخابات نوامبر ۲۰۲۰ (آبان ۱۳۹۹) آمریکا تحریم کرد.
در آبان سال ۱۴۰۰، برنامه پاداش برای عدالت، دو تن از عوامل این شرکت به نامهای محمدحسین موسیکاظمی و سجاد کاشیان را به دلیل «تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا» در فهرست خود قرار داده بود.
برنامه «پاداش برای عدالت»، زیرمجموعه وزارت امور خارجه ایالات متحده است و برای اطلاعاتی که منجر به شناسایی و یا مکانیابی هر شخص یا نهاد خارجی شود که به طور آگاهانه در امور ایالات متحده دخالت مخرب میکند، پاداش نقدی تعیین میکند.
از زمان آغاز برنامه «پاداش برای عدالت» در سال ۱۹۸۴، دولت ایالات متحده بیش از ۲۵۰ میلیون دلار به بیش از ۱۲۵ تن که اطلاعات مهم و کاربردی ارائه کردهاند، پاداش داده است.
پاداش برای عدالت از افرادی که اطلاعات بیشتری در مورد «آریا سپهر آیندهسازان» و یا افراد و نهادهای وابسته به آن دارد، خواسته است تا تمامی فایلهای مرتبط مانند عکس، فیلم و سند را برای تأیید اطلاعات خود پیوست کنند و بفرستد.
∎