شناسهٔ خبر: 70344462 - سرویس استانی
منبع: مهر | لینک خبر

۷ هزار راننده در بخش مسافربری خوزستان فعالیت می کنند

اهواز - مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت:بالغ بر ۲۲ هزار راننده باری و حدود ۷ هزار راننده در بخش مسافربری خوزستان فعالیت می کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد حمد اللهی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری که در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد، با بیان اینکه استان خوزستان به لحاظ جابجایی کالا رتبه دوم کشور را دارد، گفت: بندر امام خمینی به عنوان مهمترین بندر واردات کالاهای اساسی که بالغ بر ۶۰ درصد کالاهای اساسی از این بندر وارد کشور می‌شود، اهمیت استان را بیش از پیش نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور عنوان کرد: در هشت ماهه سال جاری جابجایی کالا در خوزستان رشد ۱۰ درصدی داشته و از میانگین کشوری که سه درصد است، بالاتر است.

وی افزود: با همه مشکلاتی که وجود دارد، امسال به لحاظ جابجایی کالا وضعیت خوزستان با تلاش رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل وضعیت رو به رشد دارد.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با اعلام اینکه خوزستان به لحاظ جابجایی کالاهای کشاورزی، دامی و غذایی رتبه اول را دارد، عنوان کرد: همچنین از لحاظ رانندگان رتبه ششم کشور را دارد؛ فعالیت بالغ بر ۲۲ هزار راننده باری و حدود ۷ هزار راننده در بخش مسافربری اهمیت بخش حمل و نقل را در خوزستان نشان می‌دهد.

به گفته حمد اللهی، خوزستان به لحاظ تعداد ناوگان باری رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه وضعیت خوزستان به لحاظ میانگین سن ناوگان به نسبت میانگین کشوری بهتر است، تصریح کرد: در این خصوص استان میانگین سنی پایین دارد اما همه می‌دانند وضعیت ناوگان فعال حمل و نقل عمومی وضعیت مطلوبی ندارد لذا باید تلاش کنیم با همکاری دستگاه‌های مربوطه، وزارت صمت و دستگاه‌های دخیل در واردات مشکلات را برطرف کنیم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: شاید در بخش کالا به لحاظ ناوگان کمبودی نداشته باشیم آن هم به واسطه وارداتی است که صورت گرفته اما ورود ناوگان را در قبال خروج ناوگان فرسوده می‌خواهیم.

حمد اللهی به ناوگان بخش مسافری اشاره کرد و افزود: در این بخش نیاز است ناوگان تزریق شود و اکنون اولویت سازمان به دلایل مختلف از جمله ایام اربعین که با کمبود ناوگان مواجه هستیم، همین مساله بوده و در کنار اسقاط، توسعه را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها که اکنون به معضل تبدیل شده پرداخت کرایه‌ها است، اظهار کرد: در خوزستان صنایعی وجود دارد که پای کار نیستند و با تأخیر پرداخت انجام می‌شود و یا حتی در شرکت‌های دولتی در بخش کالاهای اساسی این مساله وجود دارد که مقرر شد دولت این را پیگیری کند.

به گفته مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، نوسازی ناوگان با وزارت صمت بوده و در حال انجام است.

حمداللهی بیان کرد: هفته گذشته در کمیسیون ماده ۱۲ ستاد به تخلفات سه شرکت بزرگ مقیاس رسیدگی و احکام سنگینی برایشان صادر شد که بصورت رسمی نیز اعلام می‌شود.

وی اظهار کرد: اولین و بزرگترین کنسرسیوم شرکت‌های حمل و نقل در خوزستان اتفاق افتاده است.