شناسهٔ خبر: 70261270 - سرویس اجتماعی
منبع: سلامت نیوز | لینک خبر

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت:

نظارت دقیق بر کترینگ‌های صنعتی برای تأمین غذای سالم،آزمایش‌های دوره‌ای در دستور کار

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت از آغاز آزمایش‌های تخصصی و دوره‌ای برای تضمین سلامت غذای کترینگ‌های صنعتی خبر داد و تأکید کرد: این آزمایش‌ها به‌منظور رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی در فرآیند تهیه غذاهای گسترده برای عموم مردم انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،محمدرضا نصیری ضمن تشریح اهمیت کترینگ‌های صنعتی به‌عنوان یکی از ارکان اصلی تأمین غذا در مقیاس‌های بزرگ، از لزوم نظارت و کنترل مستمر این مراکز برای حفظ سلامت عمومی سخن گفت. وی افزود: «کترینگ‌های صنعتی باید بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی مراحل مختلف تهیه غذا را از تأمین مواد اولیه تا بسته‌بندی و توزیع، با دقت کامل رعایت کنند تا از خطرات ناشی از غذاهای آلوده جلوگیری شود.»

نصیری همچنین با اشاره به نقش حیاتی کترینگ‌های هوایی، ریلی و زمینی در سفرهای طولانی‌مدت، بیان کرد: «این کترینگ‌ها باید با رعایت استانداردهای دقیق، شرایط نگهداری و بسته‌بندی مناسب، کیفیت و ایمنی غذا را تضمین کنند، به‌ویژه در سفرهای هوایی که تغییرات دما و ارتفاع می‌تواند تأثیر زیادی بر سلامت غذا داشته باشد.»

وی در ادامه تأکید کرد که نظارت دقیق بر محیط کار این مراکز و رعایت اصول بهداشت محیط از دیگر عوامل کلیدی برای تضمین سلامت مصرف‌کنندگان است. نصیری همچنین غذاهای سالم و ناسالم کترینگی را برای آگاهی مردم معرفی کرد و گفت: «غذاهایی که بوی طبیعی، بسته‌بندی سالم و شرایط نگهداری مناسب دارند، به‌عنوان غذاهای سالم شناخته می‌شوند، در حالی که غذاهای آلوده یا دارای بسته‌بندی آسیب‌دیده باید از مصرف اجتناب شوند.»

وی در پایان افزود: «انتخاب کترینگ‌های تأییدشده توسط سازمان غذا و دارو، می‌تواند تأثیر زیادی در ارتقای سطح سلامت عمومی و کاهش خطرات تغذیه‌ای داشته باشد.»