شناسهٔ خبر: 70211256 - سرویس سیاسی
منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

رایزنی آمریکا با ترکیه برای آزادی این خبرنگار

اقتصادنیوز: سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از رایزنی با ترکیه برای آزادی خبرنگار آمریکایی در سوریه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، آستین تایس، خبرنگار آمریکایی بیش از یک دهه است که در سوریه مفقود شده و هیچ اطلاعی از وی در دست نیست. اکنون مقامات آمریکایی در تلاش برای آزادی وی هستند.

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد: واشنگتن در حال رایزنی با ترکیه و دیگر کشورها درباره مکان احتمالی آستین تایس است.

کربی در این باره گفت: مقامات آمریکایی حداکثر توان خود را به کار بسته‌اند تا هر آنچه لازم است درباره ربوده شدن این خبرنگار و راهی برای آزادی وی بیابند. شرایط فعلی سوریه به ما این اجازه را می‌دهد تا در این باره اطلاعات بیشتری دریافت کنیم.

خبر مرتبط
الجولانی: سوریه شاهد نبردی دیگر نخواهد بود

اقتصادنیوز: سرکرده هیأت تحریر الشام اعلام کرد: سوریه شاهد نبردی دیگر نخواهد بود

آستین تاس، تفنگدار نیروی دریایی آمریکا و خبرنگار آزاد در اوت ۲۰۱۲ همزمان با آغاز ناآرامی‌ها در سوریه ربوده شده و هیچ اطلاعی از وی در دست نیست.

پیش از این مقامات دولت بشار اسد بارها از سرنوشت این خبرنگار اظهار بی اطلاعی کرده بودند.