به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، سید عیسی سهرابی، شامگاه یکشنبه، در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان، گفت: طرح «نماد» برای شناسایی دانشآموزان در معرض آسیبهای اجتماعی و روانی در کشور حال اجراست.
او ادامه داد: از 4173 مدرسه فعال در لرستان، 3هزار و 124 مدرسه این استان در برنامه رصد و پایش مدیران مدارس مشارکت کردهاند.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان درباره طرحهای تکمیلی که برای شناسایی آسیبهای اجتماعی و روانی اجرا میشود، بیان کرد: طرحهایی مانند «غربالگری» در حال اجرا است.
سهرابی با اشاره به ایجاد «اطلس آسیبهای اجتماعی در لرستان»، توضیح داد: در این اطلس، انواع آسیبهای اجتماعی شناسایی شدهاند و دانشآموزان در معرض خطر به سازمانهای برونسازمانی و مراکز مشاوره آموزشوپرورش ارجاع داده شدهاند.
او با بیان طرح «قاضی مدرسه» اعلام کرد: قضات در این طرح، در مدارس حضور مییابند و بهطور مستقیم مشکلات اجتماعی و روانی دانشآموزان را شناسایی میکنند.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان با اشاره به طرح «شناسایی کمبودهای مدارس»، بیان کرد: در این طرح، کمبودهای موجود در مدارس لرستان شناسایی و جبران میشود.
سهرابی با بیان اجرای طرح نماد در 74 درصد مدارس لرستان، یادآور شد: این طرح دارای 84 خردهمقیاس مانند بیکاری، فقر شدید، حاشیهنشینی، اضطراب و طلاق والدین است.
او با بیان تماس هزار و 256 مورد برای ارتباط با خط ملی نماد، توضیح داد: تا حدودی کار برای اجرای این طرح انجام شدهاست، اما مطلوب ما نیست.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان با بیان اینکه تعریف بازمانده از تحصیل با ترکتحصیل متفاوت است، تشرح کرد: بازمانده از تحصیل شامل کودکی است که در سن مدرسه از خدمات آموزشی بههیچعنوان بهرهمند نشدهاست.
سهرابی ادامه داد: ترکتحصیل به معنای این است که دانشآموزی ممکن است حتی یک ماه حضور در مدرسه حضور داشته باشد، اما بعد ترکتحصیل کند.
او با اشاره به مصوبه تهیه بانک اطلاعاتی جامع از دانشآموزان در معرض آسیب و نیازمند به حمایت، گفت: این دانشآموزان شناسایی و نامه مربوط به دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ارسال شدهاست.
انتهای پیام/ 644
∎