به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود ویژه روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این جشنواره در بخشهای صحنهای، خیابانی بصورت رقابتی و بخش ویژه شهدای پنجم آبان شهرستان کبودرآهنگ بصورت غیررقابتی در دستور کار قرار دارد.
ویژه، رشد و اعتلای تئاتر و فرهنگ عمومی جامعه، ترویج فرهنگ بالای ایرانی- اسلامی، تلاش به منظور ارتقای سطح فرهنگ شهروندی و معرفی ظرفیتهای شهرستان کبودرآهنگ از طریق اجرای نمایشهای صحنهای و خیابانی و ایجاد فضای شاد و پویا برای شهروندان را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
وی گفت: تولید تئاتر و تشویق هنرمندان این رشته در راستای سیاستهای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران، دعوت از گروههای نمایشی منتخب از شهرستانهای مختلف استان همدان به منظور تبادلات فرهنگی و هنری از دیگر اهداف این جشنواره محسوب میشود.
وی ادامه داد: این رخداد هنری به عنوان شاخصترین برنامه هر استان در حوزه فرهنگ و هنر است که امسال کبودرآهنگ میزبان این رخداد مهم تعیین شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان یادآوری کرد: در سال گذشته نیز جشنواره تئاتر استان همدان به میزبانی ملایر با رقابت هنری ۱۶ گروه شامل هشت گروه صحنهای و هشت گروه خیابانی اجرا شد و ۱۳۰ هنرمند در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان همدان میهمان ملایر بودند.