شناسهٔ خبر: 70103166 - سرویس اجتماعی
منبع: حوزه | لینک خبر

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی:

دفاع از ولایت مهمترین اقدام راهبردی حضرت زهرا(س) بود

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد تصریح کرد: حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها در سخت ترین ایام زندگانی خود با استقامت و پایداری در حوزه دفاع از ولایت و عرصه جهاد تبیین، تلاش و جان خود را فدا نمود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، هفتمین گردهمایی بزرگ مبلغان مهاجر به مناسبت اعزام تبلیغی ایام فاطمیه روز یکشنبه با حضور حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در سالن همایش های غدیر قم برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد در ابتدای مطالب خود بیان کرد: ایام فاطمیه بهترین فرصت برای تبلیغی مفاهیم عالیه و مقدس قرآن کریم همچون؛ استقامت، صبر، پایداری و ایستادگی می باشد. اینکه حضرت فاطمه سلام الله علیها اسوه برای حضرت حجت ارواحنا فداء می باشد یا به تعبیر امام معصوم علیه السلام؛ «نَََحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلی خَلْقِهِ وَ جَدَّتُنا فاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَیْنا»، سرّ اصلی و مستودع در وجود حضرت زهرای اطهر این است که ایشان مصداق روشن و بارزی از این مفاهیم نورانی قرآن می باشند.

وی در ادامه با اشاره به آیه ۱۶ سوره جن «وَأَن لَوِ استَقاموا عَلَی الطَّریقَةِ لَأَسقَیناهُم ماءً غَدَقًا» موضوع استقامت و کوتاه نیامدن در مقابل دشمنان را یک اقدام راهبردی حضرت فاطمه سلام الله علیها در حوزه دفاع از ولایت برشمرد و افزود: اینکه اگر جنّ و انس‌ در راه ایمان استقامت ورزند، خداوند با آب فراوان سیرابشان می کند عبارت دیگری از واژه کوثر و خیر کثیر است. حضرت فاطمه علیها سلام، در مسیر خود ایستاد و از جان و آبروی خود نیز هزینه نمودند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: جامعه امروز نیازمند انتقال مفاهیم دینی از جمله مفهوم استقامت و پایداری می باشد. ایام تبلیغی فاطمیه این فرصت را برای مبلغان فراهم می نماید تا با در نظر گرفتن این امر مهم به جهاد تبیین و تفسیر موضوع مورد نظر بپردازند.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی های خود در خصوص موضوع "جهاد تبیین" به آیه ۵۲ سوره فرقان «فَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا کَبِیرًا» اشاره و مفاد «فَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ» یا به عبارت دیگر عدم اطاعت کافران را مرجع ضمیر «وَجَاهِدْهُمْ بِهِ» دانستند به این معنا که ای پیامبر به وسیله عدم اطاعت و تبعیت از کفار ایستادگی و جهاد کن. اینکه در سخنرانی و فعالیت های تبلیغی مطالبی را بیان کنیم که موجب رضایت تمام مخاطبان شود شاید فعالیت های ما مصداقی از تبلیغ باشد اما قطعا تلاش های ما جهاد کبیر نخواهد بود.

وی گفت: حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها در سخت ترین ایام زندگانی خود با شش اقدام مهم «ایراد خطبه فدکیه»، «ایراد خطبه در میان زنان مدینه»، «تهدید به نفرین»، «شجاعت در مقابل دشمنان»، «تذکر و یادآوری امر ولایت به مهاجرین و انصار»، «مخالفت در موضوع عیادت غاصبان خلافت» و «تنظیم وصیت نامه سیاسی» در حوزه ایستادگی و دفاع از ولایت و عرصه جهاد تبیین تلاش و جان خود را فدا نمود.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بر ضرورت ارتباط وثیق مبلغان با مخاطبان خود به خصوص قشر جوان و نوجوان تاکید کرد و افزود: در طوفان حوادث فعالیت های مجازی و حقیقی و شبانه روزی دشمن این ارتباط وثیق بین مبلغان و جامعه هدف است که می تواند نقش کلیدی در مسیر هدایت آنان را ایفا نماید.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد بیان کرد: امر تبلیغ به قدری مهم است که مقام معظم رهبری در دیدار سال گذشته خود با مبلغین و طلاب حوزه‌های علمیه، نپرداختن به این امر مهم را یک خسارت برای کشور دانسته و فرمودند: «اگر امروز حوزه‌ی علمیّه از اهمّیّت تبلیغ و حسّاسیّت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفه‌ی تبلیغ غفلت بکند، دچار عارضه‌ای میشویم که جبرانش به‌آسانی ممکن نیست؛ نمیگویم محال است امّا به‌آسانی ممکن [نیست] و دچار استحاله‌ی فرهنگی میشویم.»

وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: به توفیق الهی همکاری خوبی در بحث اعزام مبلغان افغانستان در ایام فاطمیه با نهادهای مربوطه صورت گرفته و امیدواریم در دیگر ایام تبلیغی همچون؛ محرم، ماه رمضان، دهه آخر صفر و ...، نیز این همکاری ها استمرار داشته باشد. مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی علاوه بر موضوع اعزام، در بخش های آموزش و توانمندسازی مبلغان نیز از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است.

انتهای پیام