شناسهٔ خبر: 70088411 - سرویس سیاسی
منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو خبر داد:

فروش ۶۲۰ هزار میلیارد ریال محصولات نانویی ایران ساخت در بازار داخلی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو گفت: حجم فروش محصولات نانویی تولیدی داخل کشور طی چند سال گذشته، هر ساله رشد بیش از ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، عماد احمدوند گفت: نگاه توسعه‌ای علوم و دانش در تراکتورسازی منوط به ماموریت مستقیم و حوزه اقتصادی خود این مجموعه نشده بلکه ظرفیت پذیرش در تراکتورسازی برای همراه و همکاری علمی با دیدگاه ملی دنبال می‌شود که می‌تواند الگو برای سایر صنایع و بخش‌ها باشد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو با اشاره به اینکه اقدامات صنایعی مانند تراکتورسازی در حوزه دانش‌بنیان و نانو رشد اقتصادی این بخش‌ها را ممکن کرده است، عنوان کرد: حجم فروش محصولات نانویی تولیدی داخل کشور طی چند سال گذشته، هر ساله رشد بیش از ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده که سال گذشته رقمی بالغ بر ۶۲۰ هزار میلیارد ریال را شامل می‌شد.

احمدوند تاکید کرد: محل ۹٫۲ درصد درآمد سال گذشته محصولات نانویی کشور با رقمی معادل ۱۴۵ میلیون دلار و رشد ۱۱۰ درصدی از بازارهای صادراتی به دست آمده که مقصد این صادرات در تمامی پنج قاره به ۴۹ کشور بوده و عراق، ترکیه، افغانستان، هند و چین به عنوان مقاصد بیشترین میزان صادرات نانویی کشور می‌باشند. محصولات حوزه عمران و الکترونیک به عنوان صدرنشینان محصولات صادراتی حوزه نانو محسوب می‌شود که تولیدات تجهیزات آزمایشگاهی در کنار این تولیدات حتی به آمریکا، اما با برند کشور ثالث صادر شده است. اعتبار مالیاتی برای حمایت از طرح‌های نانویی در کشور عملیاتی شده است.

وی با یادآوری اعتبار مالیاتی ناشی از فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری علمی شرکت‌ها و صنایع گفت: سال گذشته چندین همت پروژه تحقیقاتی در کشور تعریف شده که بیش از هزار میلیارد آن در مرتبط نانو بوده و به تبع هزینه‌های این سرمایه‌گذاری از محل مالیات‌های پرداختی صنایع، شرکت‌ها و مجموعه‌های سرمایه‌گذار کسر می‌شود.

مدیرعامل یک گروه صنعتی تراکتورسازی در حاشیه بازدید دبیر ستاد فناوری نانو و میکرو از مجموعه تحت مدیریتش گفت: تراکتورسازی با بیش از هزار تامین‌کننده و ۸۰ مجموعه دانش‌بنیان و دانشگاهی در سطح کشور همکاری دو جانبه دارد که این ارتباط نهایتا به رشد و توسعه صنعت و اقتصاد کشور و در نگاه کلان به تامین امنیت غذایی هم‌وطنان منتهی خواهد شد.

مصطفی وحیدزاده افزود: سیاست‌های راهبردی تراکتورسازی به توسعه ارتباط با مراکز علمی، دانشگاهی و خوشه‌های مردم‌نهاد ختم می‌شود به طور که سعی شده در زنجیره‌های تکنولوژیکی از ظرفیت‌های این مراکز استفاده شود تا هم بروز شدن تکنولوژی و هم به نتیجه رسیدن علوم تحقیقاتی ممکن شود. تراکتورسازی برای توسعه صنعت و مردمی سازی تولیدات از ایده‌های علمی حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تراکتورسازی برای توسعه صنعت و مردمی‌سازی تولیدات از ایده‌های علمی حمایت می‌کند تاکید کرد: در این ارتباط‌های دو سویه نگاه منعطف در تراکتورسازی و سهامداران آن برای حمایت از تحقیقاتی که به دلیل مسائل مالی و یا نبود سرمایه‌گذار متوقف شده وجود دارد و سعی شده با این حمایت‌ها جوانان جویای دانش و علم، زمینه رشد و توسعه کشور فراهم شود.