شناسهٔ خبر: 69912963 - سرویس استانی
منبع: حوزه | لینک خبر

مدیر حوزه علمیه اصفهان:

مهم‌تر از تربیت عالم، انسان‌سازی و پرورش آدم حقیقی است

آیت الله طباطبایی نژاد گفت: هر نفر از مدیران مدارس نسبت به اجرای طرح‌های ابتکاری و جدید در عرصه تشویق به کتاب وکتابخوانی، افزایش سطح مطالعاتی و انس با قرآن اقدام کنند و طلابی معتقد، ایمان راسخ و اهل مطالعه و تفکر پرورش دهید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در جلسه مدیران مدارس علمیه حوزه علمیه اصفهان ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه اظهار کرد: حضرت زهرا فرمودند« حُبِّبَ إلَیَّ من دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَةُ کِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ فی سَبیلِ اللّه ِ ؛ از دنیای شما محبّت سه چیز در دل من نهاده شد : تلاوت قرآن ، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا ،» لذا نظر به وجه رسول الله که نصیب ما نمی شود و امیدداریم در آخرت کسب کنیم ولی از دو نکته دیگر دراین دنیا غافل نشوید.

آیت الله طباطبایی نژاد در ادامه به ایام هفته بسیج و هفته کتاب و کتابخوانی اشاره و اظهار کرد: نخستین مطلب در بحث ترویج و تشویق طلاب به امر مطالعه کتاب و کتابخوانی، این است که مروجین و آمران نیز خود اهل عمل به موضوع کتاب و کتابخوانی باشند.

وی با بیان اینکه به مدیران مدارس علمیه توصیه دارم که خود را ملزم به قرائت قرآن کریم در هر روز صبح کنند که قران کریم نیز خود یک کتاب مبین و روشن است ، افزود: در قرآن کریم ۲۳۲ مرتبه واژه «کتاب» آمده است و این خود پیامی مشخص و مبرهن است.

مدیر حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: بر مدیران و مسئولان حوزوی ضروی است که طلاب مدارس علمیه را به قرائت حداقل ۵۰ آیه در روز که طبق روایت از معصوم تاکید شده است، تشویق و ترغیب نماییم، بدانیم قران کتابی است که باید به صورت خاص در حوزه های علمیه و مدارس آموزش و پرورش توجه شود.

وی اذعان کرد: بالاترین موضوع در هفته کتاب و کتابخوانی، افزایش اهتمام به قرائت و حفظ قران کریم به عنوان بالاترین کتاب آسمانی است، لذا باید روح خود را به انس بیشتر و روزانه با کتاب دینی وادار کنیم و نسبت به حفظ آیات موضوعی و کاربردی در شرایط حاضر همت خاص بگماریم.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان عنوان کرد: تدبر در آیات قرآن کریم از دیگرنکات حائز اهمیت است، به عنوان مثال صبر واژه ای فاخر در آیات قرآن کریم است که معناو مفهومی شگرف دارد، صبر به این معنا نیست که هرکسی در مقابل همه اعمال و رفتارهای دیگران صبر کند و چیزی نگوید، صبر در مکان وزمان خاص، معنایی متفاوت دارد، قراربر سکوت و صبر درمقابل ظلم دیگران نیست، بنابراین طلاب را نسبت به حفظ روایات معصومین و آیات مختلف قرآن کریم در مدارس علمیه ترغیب کنید.

آیت الله طباطبایی نژاد بیان کرد: هر نفر از مدیران مدارس نسبت به اجرای طرح‌های ابتکاری و جدید در عرصه تشویق به کتاب وکتابخوانی، افزایش سطح مطالعاتی و انس با قرآن اقدام کنند و طلابی معتقد، ایمان راسخ و اهل مطالعه و تفکر پرورش دهید.

وی اضافه کرد: مهم تر از عالِم تربیت کردن در حوزه علمیه، انسان‌سازی و پرورش آدم حقیقی است، که برای تحقق این امر زمینه های مختلفی دارد.

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه یک مبلغ با زبان خوب و خط خوش می تواند مردم را هدایت کند، یادآور شد: از نکات شایسته که باید طلاب را نسبت به آن تشویق کنیم، خوش نویسی و زیبانویسی دست خط است که برازنده طلاب دینی است، بنابراین مدیران مدارس نسبت این آموزش طلبه ها توجه داشته باشند.

مهم‌تر از عالِم تربیت کردن، انسان‌سازی و پرورش آدم حقیقی است