حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم با تاکید بر اینکه مردم باید پس از مراجعه به دادگستری زود به حق خود برسند بیان کرد: مردم در مراجعات خود بویژه با موضوع دعاوی و پروندههای کیفری باید زود به نتیجه برسد.
وی افزود: یکی دیگر از سیاستهای مهم در دستگاه قضا "مقابله جدی با فساد" در درون و بیرون مجموعه است که به تدریج و در ارتباط با مردم به اطلاع آنها خواهیم رساند.
رئیس کل دادگستری استان قم عنوان کرد: حمایت از اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولیدکنندگان و حمایت از صنایع بویژه کارخانههای تعطیل یا نیمه تعطیل از دیگر برنامههای پیشبینی شده است که در راستای اهداف و سیاستهای کلی دستگاه قضایی مورد توجه ما قرار دارد.
وی از اقدامات و برنامههای اجرای مقابله با فساد گفت و خاطرنشان کرد: قوه قضائیه در برخورد با مفسدین در رأس کل کشور فعالیت دارد. در استان قم نیز در همین راستا مدیرانی که امانت مسئولیتی در دست دارند مورد نظارت قرار میگیرند. مسئولان باید توجه داشته باشند که در صورت خیانت و کوتاهی در امانت قطعا به سراغ آنها میرویم. ما درحال شناسایی گلوگاههای فسادخیز هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی عنوان کرد: سازمان بازرسی ما تاکنون 210 گلوگاه اداری که فسادخیز بوده را شناسایی و اعلام کرده است. برای مثال ما در موضوع واگذاری زمین درحال بررسی هستیم تا ببینیم به چه شکل اتفاق افتاده و کارهایی که باید اجرایی میشد انجام پذیرفته است یا خیر.
رئیسکل دادگستری قم گفت: باتوجه به اینکه قم با کمبود زمین مواجه است به همین خاطر دادگستری استان به این موضوع تمرکز بیشتری دارد. اما تمام اداراتی که با عامه مردم ارتباط دارند ازجمله صنعتی و کشاورزی نیز مورد ارزیابی قرار میگیرند و در صورت تخلف برخورد جدی با آنها اتخاذ میشد.
انتهای پیام/
∎