شناسهٔ خبر: 69843072 - سرویس استانی
منبع: مهر | لینک خبر

استفاده از هوش مصنوعی در اردوی تیم ملی شنا

تبریز - تیم ملی شنای نوجونان پسران در اردوی آماده سازی خود که به میزبانی شهر تبریز برگزار گردید از نرم افزار هوش مصنوعی بهره برد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، جان آن‌سوی ظهر چهارشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به میزبانی خوب تبریز از اردوی یک هفته‌ای تیم ملی شنا نوجوانان پسران افزود: ما این اردو را با حضور ۱۵ ورزشکار و پنج مربی تدارک دیدیم و در برگزاری این اردو برای اولین بار از نرم افزار هوش مصنوعی که کاملاً ایرانی بوده استفاده کردیم و این نرم افزار کلی اطلاعات در اختیار ما قرار داد که در پیشبرد اهدافمان کمک حال بود.

آن‌سوی اضافه کرد: با توجه به وضعیت بسیار بالای استخر از لحاظ ارتفاع و امکانات موجود تصمیم گرفتیم تا در صورت صلاحدید مسئولین ورزش استان ورزشکاران بیشتری در کنار اعضای تیم ملی تمرین داشته باشند که این خواسته یمان هم انجام گرفت و در این اردو با ورزشکاران بیشتری آشنا شدیم.

مدیرفنی تیم‌های ملی فدراسیون شنای جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: می دانم در رده‌های سنی بالای شنای ایران رکورد وجود دارد ولی در این مدت ۶ الی ۹ ماهه که در خدمت تیم ملی هستم روی اهداف بلند مدت تیم تمرکز کرده‌ایم تا وضعیت فیزیولوژیکی شأن و همچنین بلوغ ورزشکاران را ارتقا یابد تا در مسابقاتی که در سال‌های آتی انجام خواهند داد بتوانند مقام کسب کنند.

آن‌سوی یادآور شد: با توجه به جمعیت فعال و بیشتر شهر تبریز متأسفانه شاهد شناگران کمتری در سالن‌های استخر بودم که باید روی این قضیه کار شود و نوعی فرهنگ سازی انجام بگیرد که در رده‌های پایه کسب مدال و عنوان زیاد مهم نیست بلکه باید روی اطلاعات و سطح فنی ورزشکاران کار کرد.

حمید اسکندری در این نشست با اشاره به میزان اطلاعات و تجربه کاری جان آن‌سوی اذعان داشت: وی به عنوان شناگر تیم ملی ترکیه که در چندین دوره مسابقات جهانی حضور داشته و عناوین مختلفی کسب کرده است و چند سال قبل به عنوان مدرس رسمی فدراسیون جهانی شنا در کشورهای مختلف دنیا در دوره‌های دانش افزایی، دوره‌های مربیگری مدرس بوده است و همچنین در کلوپ های شنای رده‌های مختلف سنی کشور آمریکا مشغول به کار بوده است و از اسفند سال ۱۴۰۲ به عنوان مدیرفنی تیم‌های ملی فدراسیون شنای ایران مشغول به فعالیت هستند.

عضو هیأت رئیسه فدراسیون شنا ایران و رئیس کمیته فنی فدراسیون شنا اظهار کرد: از دلایل برگزاری این اردو می‌توان به هدف توسعه‌ای اشاره کرد که استان آذربایجان شرقی به رغم حضور چندین قهرمان ملی میزبان برگزاری این اردو شد.

اسکندری اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ تیم ملی شنای نوجوانان کشور در میادین مختلف ۱۴ مدال رنگین کسب کرد که به دنبال آن نگاه فدراسیون به اهداف بلند سوق پید ا کرد و در نظر داریم با سرمایه گذاری روی رده‌های پایه به اهداف فدراسیون دست بیابیم.

امیرعلی منیری راد عنوان داشت: با توجه به حضور تیم ملی جوانان و بزرگسالان شنای کشور فدراسیون در نظر دارد در مسابقات آسیایی ۲۰۳۰ و المپیک ۲۰۳۲ بتواند مدال کسب کند لذا باید از همین الان روی بازیکنان پایه کار کنیم تا آن موقع حرفی برای گفتن داشته باشیم.

رئیس هیأت شنا استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: متأسفانه در شهر تبریز استخر ۵۰ متر نداریم و بچه‌ها از استخر استاندارد بی بهره هستند و به رغم تلاش‌های آقای ستوده نژاد مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان دیگر مسئولین استانی باید پای کار بیایند و برای حل این مشکل اقدام کنند.