شناسهٔ خبر: 69747812 - سرویس استانی
منبع: میراث آریا | لینک خبر

صنایع‌دستی قم نیازمند معرفی بیشتر است

مدیرکل امور رفاهی زائرین استانداری قم، با بیان این که صنایع‌دستی قم نیازمند توجه و معرفی بیشتر است، گفت: صنایع‌دستی هنرمندان ایران دارای تنوع، جذابت و خلاقیت است، ولی چون معرفی درستی از آن در عرصه بین‌المللی و حتی در داخل کشور نشده است، مردم از آن شناختی ندارند.

صاحب‌خبر -

به ‌گزارش میراث‌آریا، حمیدرضا جعفری روز پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ در حاشیه بازدید از غرفه استان قم در سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران اظهار کرد: در برخی از کشورها با وجود این که صنایع‌دستی آنان از خلاقیت و جذابیتی برخوردار نیست؛ اما با اطلاع‌رسانی و تبلیغ مناسب توانسته‌اند، محصولات صنایع‌دستی خود را به خوبی معرفی کنند و بازار فروش خوبی برای خودشان بیابند.  

مدیرکل امور رفاهی زائرین استانداری قم گفت: صنایع‌دستی جزء فرهنگ و تمدن هر کشوری به شمار می‌رود و صنایع‌دستی برگرفته از فرهنگ و تمدن گذشتگان است؛ از این‌رو معرفی و توجه به صنایع‌دستی، علاوه بر آن که اشتغالزایی می‌کند و در رونق اقتصادی نقش دارد، می‌تواند مُعرف فرهنگ و تمدن باشد.

او در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به برگزاری این نمایشگاه خاطرنشان کرد: نمایشگاه امسال به لحاظ تنوع، جذابیت و خلاقیت صنایع‌دستی و نیز توجه مسئولان به برگزاری این نمایشگاه، خوب و مفید است.

جعفری تخصصی برگزار شدن نمایشگاه صنایع‌دستی را فرصت مناسبی هم برای هنرمندان و هم عموم مردم برای معرفی و اطلاع‌رسانی رشته‌های گوناگون صنایع‌دستی در نقاط مختلف کشور دانست و افزود: این مسأله سبب توجه بیش‌تر به صنایع‌دستی می‌شود.

مدیرکل امور رفاهی زائرین استانداری قم درباره نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران گفت: حضور تمامی استان‌ها در این نمایشگاه، فرصتی را برای مراجعان فراهم می‌سازد تا با اقوام و فرهنگ‌های متنوعی که در کشور ما وجود دارد، آشنا شوند که این آشنایی می‌تواند در زمینه گردشگری مؤثر باشد، چرا که مردم با جاذبه‌های گردشگری کشور نیز تا حدودی آشنا می‌شوند.

او بر ضرورت توجه به صنایع‌دستی تأکید و بیان کرد: یکی از راه‌های رشد اقتصادی و معرفی تولیدات صنایع‌دستی، راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در ورودی شهرهاست که در همین رابطه در ورودی شهر قم با همکاری شهرداری قم و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم به دنبال ایجاد بازارچه صنایع‌دستی هستیم.

جعفری تأکید کرد: رسانه‌ها در معرفی و اطلاع‌رسانی در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نقش بسزایی دارند که باید از این ظرفیت به خوبی بهره ببریم.  

لازم به ذکر است، سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران با حضور هنرمندان و فعالان بخش صنایع‌دستی ۳۱ استان کشور در سالن‌های ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۲۷ محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران از ۲۳ تا ۲۶ آبان‌ماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۸ برای بازدید عموم دائر است.

غرفه استان قم در سالن‌های ۸ و ۹ قرار دارد. نشانی اینترنتی این نمایشگاه https://ihcshow.ir است.

نمایشگاه مذکور در بخش‌هایی مانند نساجی سنتی، پوشاک سنتی، چاپ‌های سنتی، کاشی سنتی، سفال و سرامیک، صنایع چرمی، صنایع‌دستی فلزی، صنایع‌دستی چوبی و حصیری، صنایع‌دستی دریایی، صنایع‌دستی سنگی، طراحی و نقاشی سنتی، میناکاری و ... برگزار می‌شود.

محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران، دارای سه درِ ورودی است که دو درِ جنوبی و جنوب‌غربی از سمت خیابان سئول و درِ شمالی از بزرگراه شهید چمران است.

انتهای پیام/