شناسهٔ خبر: 69738881 - سرویس اقتصادی
منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

تحلیل ارز TRX

ارز دیجیتال ترون، پروژه ای سالم اما کم بازده!

پروژه ترون با نماد TRX یکی از شبکه های قوی لایه یک و جذاب نقدینگی است؛ اما فقط بدرد سیو پول و امور پرداختی میخورد نه سرمایه گذاری پر بازده!

صاحب‌خبر -

هادی بهرامی؛ بازار: ارز دیجیتال ترون با نماد TRX یکی از پروژه های بلاکچینی مطرح بازار است که با سرعت زیاد و امنیت بالا تراکنش ها را پردازش میکند و از طرفی یکی از رهبران دسته دیفای اکوسیستم میباشد. بلاکچین ترون از الگوریتم اثبات سهام (pos) تبعیت میکند و معماری سه لایه ای دارد که در راستای تامین امنیت شبکه و کسب سود حاصل از سپرده گذاری به اندازه سهامی که قفل میکنید بجای دخالت مستقیم میتوانید به بیست و هفت نماینده تعیین شده رای دهد. ترون یک پروژه با وضعیت بنیادی مطلوب میباشد که از ابتدای فعالیت تا به الان، بازده معقول و در حد ریسک و جایگاهش داشته است و بنظر میرسد تا سال ها به همین مسیر کم ریسک و کم بازده بودن نسبت به سایر پروژه ها ادامه دهد.

ترون با مالکیت و بنیان گذاری جاستین سان در سال ۲۰۱۷ عرضه اولیه ICO و سپس وارد بازار شد. از قیمت ۰.۰۰۱ دلار کار خود را شروع کرد و با فراز و نشیب های زیاد، طی یک سال به ۰.۳ دلار رسید و یک بازدهی ۳۰ هزار درصدی نصیب سرمایه گذاران کرد. پس از سال ۲۰۱۸ دیگر هیچ وقت سقف ۳۰ سنت تاچ نشد و نوسانات مایل به نزول بودند که همین موارد جذابیت ترون را بین سرمایه گذاران ریسک پذیر بسیار کم کرده است!

ترون از نظر افزایش نقدینگی قفل شده (tvl) و قدرت زیرساختی شبکه بسیار قوی است و همیشه در حال توسعه بوده چه از لحاظ امنیت و چه امور مالی که همین موارد به وضعیت بنیادی مطلوب پروژه اشاره میکنند. نوسانات ترون بسیار کمتر از سایر رقبا است و فقط مناسب سرمایه گذاری کم ریسک میباشد؛ در واقع اگر قصد سرمایه گذاری پر ریسک در شرایط تورمی دارید، سمت ترون نیایید و اسیر حرکات لاک پشتی توکن این پروژه نشوید.

میخواهید بدانید ترون از نظر ایجاد بازدهی چقدر از رقبای خود عقب تر است؟ سولانا طی ۴ سال به میزان ۵۴ هزار درصد یعنی ۵۲۰ برابر بازدهی داشته است؛ البته در صورت عدم در نظر گرفتن بازدهی قیمت عرضه اولیه! آدا کاردانو بدون هیچ جذب سرمایه و پروتکل خاصی، ۳۱ هزار درصد رشد داشته است و در بولران سال ۲۰۲۰ به میزان ۹ هزار و ۳۰۰ درصد (۹۳ برابر) پامپ کرد. بایننس کوین، توکن بومی صرافی و اکوسیستم بلاکچین بایننس طی ۸ سال به میزان ۷۲۰ هزار درصد و ریپل با نهایت خستگی که در روند ها دارد، ۱۲۶ هزار درصد افزایش یافته است. با کمی تحلیل و مقایسه متوجه خواهید شد ترون با تمام ویژگی های خوبی که دارد، نتوانسته است به اندازه رقبای خود بازدهی داشته باشد!

ترون به دلیل امنیت، سرعت پردازش و صرفه اقتصادی که در پرداخت و انتقال درون شبکه ای دارد، یکی از بهترین گزینه ها برای انجام امور مالی و پرداختی میباشد. نوسانات کم، غیر متمرکز بودن و مقیاس پذیری این پروژه باعث شده است تا کاربران از نظر ردیابی تراکنش و میزان کارمزد با خیال راحت از این شبکه استفاده کنند. ترون بیشتر به درد سیو پول و انتقال سرمایه میخورد تا اینکه بخواهیم روی آن در مقابل پروژه های قوی و پربازده سرمایه گذاری کنیم. با وجود تمام دیتا هایی که بررسی کردیم، ترون با نماد TRX اگر بتواند در بازار گاوی (Bull run) به ۱ دلار برسد، شاهکار کرده است! ما فرصت های بهتری برای سرمایه گذاری پر بازده داریم.