شناسهٔ خبر: 69697102 - سرویس گوناگون
منبع: شما نیوز | لینک خبر

ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز جنوبی / ترشی پیاز را به این روش درست کن

اگرشماهم میخواهید یک ترشی جدید و متفاوت درست کنید تا پایان این خبر همراه ما باشید.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز :ترشی پیاز یکی از چاشنی‌های محبوب است که با پیازهای خرد شده و سرکه تهیه می‌شود.  این ترشی پیاز به دلیل طعم تند و ترش خود، به غذاهای مختلفی مانند کباب و سالادها افزوده می‌شود.  ترشی پیاز معمولاً به عنوان یک میان‌وعده یا همراه غذا مصرف می‌شود و می‌تواند به بهبود اشتها کمک کند.   تهیه ترشی پیاز ساده و سریع است و می‌توان با افزودن ادویه‌ها و سبزیجات مختلف، طعم آن را تنوع بخشید.  

مواد لازم

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
پیاز ریز ۲ کیلوگرم
سبزی نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۵۰۰ گرم
نمک و سرکه به مقدار لازم
رب انار ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سبزی نعناع تازه چند شاخه

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی پیاز باید پیازهای ریز و کوچک را برای ۱ تا ۲ ساعت در آب قرار دهید و بعد پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس پیازها را برای حدود ۱ تا ۱ روز و نیم روی دستمال قرار دهید تا کاملا خشک شوند. توجه داشته باشید که استفاده از پیاز خیس برای تهیه ترشی موجب کپک زدن آن می‌شود پس کاملا رطوبت پیاز باید گرفته شود.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته باید بعد از جدا کردن پوست پیازها، حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نعنا خشک و نمک روی پیازها بریزید.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی پیاز بندری باید پوست سیرها را جدا کنید. برای این که پوست سیر به راحتی جدا شود، می‌توانید سیرها را در یک ظرف آب بریزید و بعد از نیم ساعت به راحتی پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس نعنا را بشویید و همراه با سیر در آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

بعد از این که سیر و نعنا کاملا خشک شدند و آب اضافی خود را از دست دادند، نعنا تازه و سیر را با چرخ‌گوشت یا غذاساز کاملا میکس کنید. اگر مواد را با چرخ‌گوشت چرخ می‌کنید، حتما آب نعنا و سیر را با دست بگیرید و دور بریزید تا طعم ترشی شما تلخ نشود.

در این مرحله از روش طرز تهیه ترشی پیاز بندری با رب انار باید رب انار را با سیر و نعنا چرخ شده ترکیب کنید و سپس پیازها را نیز اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید و مقداری سرکه به آن‌ها اضافه کنید. ترشی پیاز جنوبی را در شیشه خشک و تمیز بریزید. مقدار سرکه باید به اندازه‌ای باشد که کاملا روی مواد را بپوشاند.

بعد از این که مواد ترشی را در شیشه ریختید، درب شیشه را محکم ببندید. ترشی پیاز جنوبی را برای ۲ هفته در یخچال قرار دهید و سپس می‌توانید آن را در کنار انواع غذاهای مختلف میل کنید.