احمدرضا درویش، کارگردان مطرح سینما و تلویزیون در یادداشتی نوشت: هدفگذاری جشنواره چندرسانهای میراث فرهنگی به صورتی است که محدود به یک مکان نیست و در اقلیمهای مختلف ایران عزیزمان حرکت میکند. بنابراین از پروتکلهای تکراری برگزاری برخی فستیوالها عبور میکند و مستقیم با مردم و مخاطب ارتباط میگیرد. از این رو، صمیمانه و مردمیبودن آن نیز بیش از هر چیزی چشمنوازی میکرد.
تماشای آثار، مضامین و رشتههای مختلف میراثی ـ چه ملموس و چه ناملموس ـ با یکدیگر نیز از دیگر نکات ارزشمند این جشنواره است. به عبارت دیگر، در یک تقاطعی مجموعه نگارگری، موسیقی، سینما، آیینها و نمایش، تاریخ، صنایعدستی و... به یکدیگر متصل شدند و این بسیار منحصربهفرد و زیباست و در هیچ جشنواره دیگری تکرار نمیشود.
در این جشنواره مردم بیش از پیش متوجه میشوند که ایران فقط تهران نیست و رنگینکمانی از آداب، زبان، لباس، آیین، تاریخ و فرهنگ است. این مهم است که بدانیم میراثفرهنگی با مردم تعریف میشود. هر جامعهای بخواهد خاطره و خیال داشته باشد باید میراثفرهنگی غنی خود را پاس بدارد و این مهم در جشنواره ملی چندرسانهای به خوبی مشاهده شد.
پژواک «غرور ملی و بازدارندگی» دستاورد بزرگی است که با برگزاری موفق سومین جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی در استان فارس، در عرصه ملی طنینانداز شد.
وظیفه خود میدانم از جناب آقای دکتر دارابی، بنیانگذار و ریاست جشنواره، جناب آقای علیرضا تابش، دبیر سختکوش جشنواره، مدیران گرامی در وزارت میراثفرهنگی، مدیران ارجمند استان فارس، فعالان عرصه رسانه، گروه اجرایی جشنواره، اعضای محترم شورای سیاست گذاری و برادر عزیزم جناب آقای دکتر شهرام گیلآبادی تشکر و قدردانی کنم.
دستمریزاد و خداقوت.
انتهای پیام/