شناسهٔ خبر: 69676834 - سرویس اجتماعی
منبع: مهر | لینک خبر

پذیرش ۵۰۰ نوآوری تبلیغی در جشنواره جنات

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: تاکنون نزدیک به ۵۰۰ نوآوری تبلیغی در دبیرخانه جشنواره ثبت شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعید روستا آزاد اظهار کرد: سال گذشته حوزویان دیداری با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتند و ایشان بر موضوع تبلیغ تاکید و آن را اولویت نخست حوزه‌های علمیه دانستند و خواستار رشد کمی و کیفی تبلیغ توسط حوزویان شدند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بیان کردند که در حوزه علمیه قم کانون‌های عظیم تبلیغی حول سه محور تهیه مواد و محتوای تبلیغی به روز و متناسب با تحولات داخلی و بین المللی، تنظیم شیوه‌های اثرگذار تبلیغی و تربیت شکل گیرد.

وی افزود: معاونت فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برگزاری جشنواره جنات (نوآوری‌های تبلیغ) را در دستور کار قرار داد تا ایده‌های نو تبلیغی که امتداد اجتماعی دارند مورد توجه قرار گیرند.

حجت‌الاسلام روستا آزاد با بیان این که شناسایی ظرفیت‌ها و شناخت خلأهای موجود در تبلیغ می‌تواند مقدمه‌ای برای کانون‌های تبلیغی باشد گفت: در پایان آذرماه آثار ارسالی به جشنواره جنات جمع بندی شده و ایده‌های تبلیغی در معرض نظارت داوران قرار می‌گیرد.

مدیرکل تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز محورهای برگزاری جشنواره جنات را تبلیغ عمومی و سنتی، تبلیغ تخصصی بر اساس موضوع، مخاطب، محیط یا مسأله تخصصی و تبلیغ اجتماعی عنوان کرد و گفت: بخش ویژه جشنواره هم شامل خانواده، زیست عفیفانه و هویت نوجوان و جوان تعریف شده است.

اباذر جعفری ادامه داد: این جشنواره باید ابزار تثبیت و ارتقای جایگاه تبلیغ در حوزه علمیه باشد و در عین حال علاوه بر ظرفیت عمومی آن هدف اصلی جشنواره جنات این است که الگوها و فعالیت‌های میدانی نوآورانه را شناسایی و در معرض دید عموم قرار دهد.

دبیر برگزاری جشنواره جنات بیان کرد: چون تبلیغ حوزه گسترده‌ای است محو اصلی این جشنواره نوآوری‌های تبلیغی در حوزه تبلیغ چهره به چهره است و الزاماً فعالیت‌های تبلیغی را می‌پذیریم که دارای خلاقیت و قابلیت ارائه مدل و الگو را نیز داشته باشد.

جعفری یادآور شد: در مورد اختتامیه جشنواره جنات زمان دقیقی مشخص نشده‌است اما برآورد ما این است که در بهمن ماه برگزار شود.

وی بیان کرد: ۲۰ نفر در رتبه‌ها و موضوعات مختلف جشنواره تجلیل می‌شوند که سه نفر اول بخش‌های مختلف ۳۰۰ میلیون ریال، نفرات دوم ۲۰۰ میلیون ریال و نفرات سوم ۱۵۰ میلیون ریال جایزه می‌گیرند ضمن این که ۱۰ نفر شایسته تقدیر نیز هر کدام ۵۰ میلیون ریال جایزه دریافت خواهند کرد گرچه ممکن است رقم جوایز بسته به استقبال طلاب افزایش یابد.

وی یادآور شد: حوزوی و طلبه بودن ملاک شرکت کنندگان در جشنواره است و تلاش داریم برای جشنواره‌های بعدی بخشی برای فعالان فرهنگی غیر طلبه ایجاد کنیم.