شناسهٔ خبر: 69673653 - سرویس سیاسی
منبع: شفقنا | لینک خبر

معاون دفتر تبلیغات اسلامی: طرح ملی «جنات» درپی تقویت شیوه های تبلیغ در دنیای امروز است

صاحب‌خبر -

شفقنا- معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: هدف از طرح ملی جنات تقویت شیوه های تبلیغی و استفاده مبلغان از شیوه های نو و جدید عملیاتی شده در حوزه تبلیغ است.

به گزارش شفقنا، حجت‌الاسلام سعید روستا‌آزاد، در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی سال گذشته در دیدار حوزویان و روحانیون حوزه تبلیغ تأکید بسیاری بر اولویت اول قرار دادن امر مهم تبلیغ داشتند و اگر به این مهم توجه نکنیم به استحاله فرهنگی دچار می شویم و طوری نشود که دیگر نتوانیم برگردیم.

وی عنوان کرد: رهبر انقلاب فرمودند باید تبلیغ از لحاظ کمی و کیفی مورد توجه بسیار قرار گیرد و گروه های تبلیغی باید تلاش کنند مفاهیم معرفتی اسلام عملیاتی شوند.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: ارتقای تبلیغ در جامعه از اهداف مهم جشنواره جنات است ما باید برای ذهن مخاطب که دچار تحولاتی است، تدبیری بیندیشیم.

وی ابراز داشت: رهبری فرمودند تبلیغ همواره این گونه نیست که به شبهه ای پاسخ داده شود، بلکه باید به موارد تهاجمی نیز توجه کنیم. ما در گذشته منبر می رفتیم که بگوییم از رفیق بد به دور باشید امروز رفیق بد در جیب مان است. داشتن روحیه جهادی در کنار فعالیت علمی و مهارتی و توجه به نسل جوان باید مورد توجه مبلغان باشد و این محل تاکید است.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب پیشنهاد دادند در حوزه علمیه قم کانون‌های بزرگ حوزوی شکل گرفته و سه محور تعریف کردند که آن ها تهیه محتوای تبلیغی به‌روز و متناسب با تحولات، تنظیم شیوه‌های اثرگذار تبلیغی و تربیت مبلغ برای این شیوه‌ها و توجه به محتوای تبلیغی از سوی مبلغان بود.

روستاآزاد، شناسایی ظرفیت های موجود در سراسر کشور و خلا موجود در شیوه های تبلیغی را مقدمه ای برای تشکیل کانون های تبلیغی بیان کرد.

وی اظهار کرد: پس از برگزاری چندین جلسه و هم اندیشی به طرح ملی جنات رسیدیم تا ایده‌های نو تبلیغی عملیاتی شود و مبلغان از ایده های جدید بهره مند شوند.

وی ادامه داد: ایده هایی از سوی شرکت کنندگان پذیرش می شود که امتداد اجتماعی و میدانی دارد و قبلا از آن استفاده شده نه این که در حد ایده باقی مانده است.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: دبیرخانه جشنواره در معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است و در کنارش دستگاه‌های حوزوی و شورای هماهنگی حوزه‌های علمیه نیز همکاری دارند. همچنین به یاری رسانه‌ها نیاز داریم تا این جشنواره معرفی شود.

وی افزود: شرکت کنندگان، ایده‌های نو و ناب میدانی و عملی خود را حتی در فضای مجازی به جشنواره ارسال کنند تا داوران ما آن را ارزیابی و قضاوت کنند و برترین ایده حائز رتبه و جوائز ویژه خواهد شد‌.

وی با بیان این که گسترده شدن ایده‌های ناب تبلیغی و ارتقای ایده‌ها از اهداف جشنواره جنات است، افزود: مبلغان و سرگروه‌های تبلیغی توجه کنند که از این امکاناتی که نظام جمهوری اسلامی در خصوص فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی در اختیار آنها قرار داده صحیح و در جایگاه درست استفاده کنند که در غیر این صورت تلاش‌ها عبث و بی‌حاصل خواهد بود و این مسئله قابل تامل است.

وی ابراز کرد: بنا داریم جشنواره جنات را، سالانه و یا دوسالانه و حتی به صورت بین المللی با همکاری المصطفی برگزار کنیم.