به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام دارایی با اعلام این خبر گفت: تفاهم نامه همکاری آموزش و توانمندسازی دانشجویان داروسازی بین معاونت آموزشی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، سندیکای تولیدکنندگان مکمل های رژیمی ایران، پارک فناوری سلامت پردیس و انجمن تولیدکنندگان داروهای طبیعی منعقد شد.
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، گفت: تربیت داروسازان توانمند در ارائه خدمت در حوزه های مختلف سلامت و بهبود کیفیت آموزش و افزایش مهارت دانش آموختگان داروسازی برای ایفای نقش موثر در سیستم های تولید، عرضه صحیح، کنترل کیفیت و رگولاتوری صنایع سلامت از مهم ترین اهداف آموزش داروسازی و علوم دارویی است.
وی، حضور فعال دانشجویان در صنایع دارویی و عرصه های سلامت را یکی از راه های دستیابی به این هدف خواند و تصریح کرد: این تفاهم نامه به منظور ارتقاء توان داروسازان در عرصه و عمل و تسهیل حضور موثر دانشجویان در صنایع دارویی و بهره مندی از تجربیات عینی در عرصه های واقعی منعقد شده است.
دارایی، انعقاد این تفاهم نامه را در راستای «سند توانمندی های دانش آموختگان داروسازی کشور» عنوان کرد و افزود: برای نخستین بار در کشور، سند توانمندی داروسازی، تدوین شده است تا مبنای آموزش و تربیت داروسازان به صورت عملگرایانه تر و کارآمد تر در ایفای نقش قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: با استناد به «سند توانمندی های دانش آموختگان داروسازی کشور» تغییر در کوریکولوم دکتری عمومی داروسازی با تاکید بر افزایش دوره های عملی و کاراموزی های در عرصه از ضروری ترین و مهم ترین ماموریت های شورای آموزش داروسازی و تخصصی بوده است که امیدوارم بتوانیم تا پایان شهریور ماه آن را مصوب کنیم.
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، توجه بیشتر به عرصه و عمل در کنار تغییر رویکرد آموزشی را از دیگر موارد دانست وتاکید کرد: بر اساس این تغییرات، دانشجویان علاوه بر بیمارستان ها و داروخانه های شهری، در صنایع دارویی و سلامت نیز به عنوان محل و زمین آموزش حضور می یابند و در چرخه تولید محصول سلامت وارد می شوند.
پیش از این نیز در راستای مهارت افزایی دانشجویان، تفاهم نامه ای میان معاونت آموزشی وزارت بهداشت با معاونت تحقیقات و فناوری و سازمان غذاو دارو منعقد شده بود.