(ویدئو) فرآیند تهیه پیراشکی گوشت ترکی با 800 گرم آرد و 300 گرم گوشت
(ویدئو) فرآیند تهیه پیراشکی گوشت ترکی با 800 گرم آرد و 300 گرم گوشت
منبع: faradeed-201703 در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با 2 لیوان آب، یک قاشق چایخوری نمک، 5 لیوان آرد همچنین برای روغن کاری خمیر: 100 گرم کره، 1 قاشق چایخوری روغن و برای مواد داخلی: 300 گرم گوشت چرخ کرده، 5 قاشق غذاخوری روغن، 2 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز آسیاب شده این پیراشکی