شناسهٔ خبر: 67295476 - سرویس استانی
منبع: مهر | لینک خبر

امام جمعه تربت‌حیدریه:

مشارکت حداکثری در انتخابات اولویت اصلی است 

تربت حیدریه- امام جمعه تربت‌حیدریه گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات اولویت اصلی است و هرچه مشارکت بالاتر باشد، قدرت نظام بالاتر می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمد معلمی، در آئین خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه تربت‌حیدریه اظهار کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات اولویت اصلی است و هرچه مشارکت بالاتر باشد قدرت نظام بالاتر می‌رود و کاهش مشارکت طمع دشمنان را افزایش می‌دهد.

امام جمعه تربت‌حیدریه تصریح کرد: انتخاب اصلح دومین اولویت مهم در انتخابات است که در گام نخست ضمن تقدیر از سازمان صدا و سیما که در این فرصت کم شرایط مناظرات را فراهم کرد، می‌توان با دیدن این مناظرات اصلح را انتخاب کرد.

وی اضافه کرد: باید به کسی که به مبانی انقلاب پایبند است رأی داد، امروز همه آزادی خواهان جهان حتی در قلب آمریکا و اروپا چشم به جمهوری اسلامی ایران دارند، لذا این انقلاب و نظام نباید تضعیف شود و کسی دستاوردهای آن را کم فروغ جلوه دهد.

معلمی افزود: سیاه‌نمایی در انتخابات و مناظرات برای به دست آوردن رأی خاکستری کمال بی‌انصافی است، این همه دستاورد در این ۴۵ سال را نادیده بگیریم و از آب گل آلود بخواهیم ماهی بگیریم کار به جای نمی‌رسد. البته منکر کمبودها و مشکلات نیستیم اما باید انصاف داشته‌باشیم.

امام جمعه تربت‌حیدریه ادامه داد: رئیس جمهور باید دشمن شناس و دشمنان از او واهمه داشته باشند، متأسفانه برخی دشمنی دشمنان را قبول ندارند و هنوز فکر می‌کنند آمریکا و کشورهای غربی دوست ما هستند، کما اینکه خودشان در بطن ماجرا بودند و برای بازگشت از کنفرانس امنیتی مونیخ به هواپیمای آنها بنزین نمی‌دادند و با حقارت از وزارت دفاع آلمان بنزین می‌گیرند، اما باز هم می‌خواهند راه غلط گذشته را ادامه دهند.

وی به مردم توصیه کرد: رأی سفید و باطله ندهید و تلاش کنید در یک هفته باقیمانده یک اصلح را برای ریاست جمهوری انتخاب کنید.

تاکید بر برگزاری باشکوه جشن‌های خیابانی و اطعام روز غدیر

امام جمعه تربت‌حیدریه بر برگزاری باشکوه جشن خیابانی و اطعام روز غدیر تاکید کرد و گفت: اطعام روز غدیر بسیار تاکید شده و این اهمیت این روز بزرگ را می‌رساند، لذا هر کس هر مقدار در توان دارد به اندازه وسع خود اطعام کند.

وی بیان کرد: معنای لغوی ولایت در زبان عربی به آنچه که شدت وابستگی و نزدیکی را با هم داشته‌باشد و این نوع در هم تنیدگی را ولایت می‌گویند و ارتباط تنگاتنگ با ولی و امام جامعه است، در عین حال در زمانی که امام معصوم علیه السلام وجود دارد از نعمتش برخورداریم،، لذا افرادی همچون سلمان، مقداد و اباذر را نمی‌توان از امیرالمومنین علیه السلام جدا کرد.

معلمی افزود: امروز باید همان ولایت و مطیع محض بودن را با رهبر جهان اسلام تجربه کنیم تا ظهور ان‌شاالله شکل بگیرد.