شناسهٔ خبر: 67265528 - سرویس علمی-فناوری
منبع: فردا | لینک خبر

ثبت‌نام زمین رایگان دولتی برای دهک های کم درآمد | فریب پیامک های ثبت نام زمین رایگان را نخورید

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از مردم با پیام‌های اعطای زمین دولتی هشدار داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ داوود معظمی گودرزی، در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ کلاهبرداران و سودجویان از هر فرصت و بهانه‌ای برای تحقق اهداف مجرمانه خود استفاده می‌کنند، در همین راستا نیز طی روزهای اخیر شاهد عنوانی جدید برای کلاهبرداری از سوی این افراد بودیم که البته باز هم بر همان اصول و روش‌های قبلی انجام شده و تنها بهانه و عنوانی متفاوت است. در این روش شاهد ارسال پیامک‌هایی تحت عنوان ثبت نام زمین دولتی هستیم که ترفند جدید کلاهبرداران اینترنتی است. 

هشدار پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با پیامک «ثبت‌نام زمین دولتی»

وی با بیان اینکه شهروندان باید توجه داشته باشند که در دام افراد سودجو و فرصت طلبی که از هر موضوعی برای کلاهبرداری و اقدامات مجرمانه استفاده می‌کنند،گرفتار نشوند، گفت:‌در این روش افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی لینک تحت عنوان ثبت نام زمین دولتی اقدام به وسوسه کردن افراد برای ورود به لینک مندرج در انتهای پیامک کرده و پس از آن کاربران را به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان هدایت می‌کنند. همچنین ممکن است در این روش اطلاعات هویتی افراد نیز مورد سوءاستفاده قرار بگیرد. 

 رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با تاکید بر اینکه باید از بازکردن این پیام‌ها و همچنین ورود به لینک‌های درج شده در این پیام‌ها پرهیز شود، گفت: مردم عزیز هوشیار باشند و به هیچ عنوان به تبلیغات بی‌نام و نشان فضای مجازی و تماس ها و پیام های ناشناس اعتماد نکنند. حتی اگر این افراد مشخصات هویتی و دیگر اطلاعات شخصی افراد را در اختیار داشتند بازهم نباید به آنان اعتماد کرد، چرا که هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی با شماره شخصی با افراد تماس نمی‌گیرد و برایشان پیامک ارسال نمی‌کند./ ایسنا

واگذاری یک میلیون قطعه زمین رایگان به دهک های یک تا 4 

به گزارش ایلنا، مجید جودی، معاون مسکن روستایی و بازسازی بنیاد مسکن در حاشیه نمایشگاه آبادیران در جمع خبرنگاران با اشاره به واگذاری یک میلیون قطعه زمین به محرومان روستایی و همچنین متقاضیان برای مهاجرت معکوس اظهار داشت: سهم واگذاری زمین در دو سال ١۴٠٢ و ١۴٠٣ یک میلیون قطعه زمین است که تا کنون ۶٠٠ هزار زمین در سامانه بارگذاری شده که تا کنون ٨۵ هزار قطعه زمین به افراد واجد شرایط یعنی محرومان ساکن در روستا و افرادی که مهاجرت معکوس به روستا داشتند، واگذار شده‌است. 

وی تاکید کرد: این اراضی به صورت رایگان یعنی اجاره ٩٩ ساله به واجدان شرایط ارایه می‌شود و این واگذاری‌ها در راستای محرومیت‌زدایی و ساخت مسکن محرومان و طبق تفاهم‌نامه با بنیاد مستضعفان و دستگاه‌های حمایتی تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بلاعوض علاوه بر تسهیلات مسکن روستایی به دهک‌های یک تا ۴ پرداخت می‌شود.

معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت:  مقاوم‌سازی و بازسازی واحدهای مسکن روستایی یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های بنیاد مسکن بوده است و در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان تا کنون حدود ۷۰ درصد از واحدهای مسکونی مقاوم سازی و نوسازی شده است‌ که‌ به همین دلیل در سیل اخیر واحدهای کمتری دچار خسارت شدند.

جودی افزود: برای واحدهای که در سیل اخیر دچار خسارت شده‌اند علی الحساب تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی قرض الحسنه و ۱۰۰ میلیون تومان  هم بلاعوض در نظر گرفته‌ایم که پس از تصویب پرداخت خواهد شد.

همچنین رضا حمیدی، مدیرکل دفتر مسکن روستایی بنیاد مسکن با اشاره به روند پرداخت وام مسکن روستایی گفت: از بهمن سال گذشته که سقف وام به ٣۵٠ میلیون رسید تا به امروز تقریبا ٢٨٠ هزار متقاضی برای دریافت وام به بانک عامل معرفی که ١٨٠ هزار فقره به مرحله انعقاد قرارداد رسیدند. 

وی ادامه داد: متاسفانه شعب بانکی استانی که تراز آنها منفی است روند کُندی در پرداخت تسهیلات دارند.

مدیرکل دفتر مسکن روستایی بنیاد مسکن تاکید کرد: مردم از بین وام ٣۵٠ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی و وام ۵۵٠ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن اخذ وام ٣۵٠ میلیون تومانی را ترجیح می‌دهند چراکه سود آن بسیار کمتر است. 

حمیدی در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه بنیاد تا کنون چه میزان وام بلاعوض پرداخت کرده است، گفت: از سال ٩۴ تا کنون بنیاد مسکن ١١ هزار میلیارد تومان وام بلاعوض برای مسکن محرومان پرداخت کرده‌ و در این مدت زمان از محل تفاهمنامه با دستگاه‌های متعدد ٢۵٠ هزار واحد مسکن برای محرومان ساخته و تحویل شده‌است.