به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، فیصل مزرعه گفت: حدود 18 ماه پیش فردی در مراسم فاتحه خوانی یکی از بستگان به دلیل اختلاف قبلی با پسر عموی خود درگیر و آن را به قتل رساند که این حادثه به ایجاد اختلافات گسترده خانوادگی بین آنها منجر شد.
وی افزود: قاتل با ابراز ندامت از این بزه از شورای حل اختلاف استان به منظور جلب رضایت خانواده مقتول درخواست کمک کرد که پرونده برای حل و فصل به شورای حل اختلاف دزفول ارجاع شد.
رئیس دادگستری دزفول بیان کرد: اعضای شورای حل اختلاف، ستاد صبر، صلح یاران و کارگروه ویژه قتل در این شهرستان توانستند با تلاش و پیگیری های مستمر خود و استفاده از ظرفیت بزرگان و سران عشایر، با برگزاری چندین نشست با خانواده مقتول موفق به جلب رضایت خانواده مقتول شدند.
وی ادامه داد: اولیای دم در نشستی با حضور مسئولان نظامی، اجرایی و قضایی استانی و شهرستانی، بدون هیچ گونه پیش شرطی، رضایت بیقید و شرط خود را از قصاص قاتل فرزند خود به حرمت خادم الرضا اعلام کردند و به این فرد خطاکار زندگی دوباره بخشیدند.
مزرعه با تجلیل از گذشت اولیای دم و تلاشهای اثرگذار اعضای شورای حل اختلاف، ستاد صبر، صلح یاران، کارگروه ویژه قتل، بزرگان و سران عشایر در حل و فصل این پرونده، گفت: عملکرد شورای حل اختلاف در ایجاد صلح و سازش پروندهها موثر بوده است.
وی افزود: شورای حل اختلاف از آغاز تشکیل تاکنون با استفاده از ظرفیتهای مردمی خدمات و آثار فراوانی در ترویج اصلاح ذات البین بین اصحاب دعوا داشته است.
به گزارش تسنیم، صلح و سازش در پروندههای قتل خوزستان طی سال گذشته رشد 128 درصدی داشته است. 206 فقره پرونده قتل در سال گذشته در استان به صلح و سازش و بخشش ختم شد که این رقم در سال قبل از آن 90 مورد بود.
یکهزار و 472 نفر صلح یار در استان خوزستان برای حل و فصل پروندههای قضایی به دستگاه قضا کمک میکنند که در بخشهای مختلفی از جمله اصناف، آموزش و پرورش و یا ادارات فعال هستند. 14 شعبه تخصصی حل اختلاف از جمله شعب تخصصی کشاورزی، زندانها، اصناف، اوقاف و یا خانه مطبوعات در استان خوزستان فعال است.
انتهای پیام/