شناسهٔ خبر: 66936195 - سرویس استانی
منبع: آریا | لینک خبر

خبرنگارآریادربابلسر برگزارشد:

با حضورمديرکل حمايت وتوسعه شرکت‌هاي دانش‌بنيان معاونت علمي، فناوري برگزارشد

صاحب‌خبر -
با حضورمديرکل حمايت وتوسعه شرکت‌هاي دانش‌بنيان معاونت علمي، فناوري برگزارشد

خبرگزاری آریا- نشست بهره‌مندی از حمایت‌های جدید معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری و تشریح فرآیند اخذ صلاحیت و قوانین ارزیابی برای شرکت‌های دانش بنیان.

به گزارش خبرنگارآریادربابلسر، نشست بهره‌مندی از حمایت‌های جدید معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری و تشریح فرآیند اخذ صلاحیت و قوانین ارزیابی برای شرکت‌های دانش بنیان، با حضور دکتر مهدی آل احمد مدیرکل حمایت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری در روز سه‌شنبه هشتم خرداد به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

بر اساس این گزارش، دکتر مهدی آل احمد مدیرکل حمایت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری با اشاره به حمایت از تحول در ساختار تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ تصریح کرد: با توجه به این که قانون جهش تولید دانش‌بنیان مسیر موفقی را در فرآیند تصویب و اجرا داشته است، امروز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت بسیار خوبی برای رشد و توسعه برخوردار شده‌اند.

دکتر آل احمد به معرفی انواع حمایتها اعم از توانمندسازی، بیمه، مالیات، امور گمرکی، تولید بار اول. استاندارد، استقرار و نظام وظیفه پرداخت و هم‌چنین امور مربوط به تسهیلات مالی و اعتباری از جمله معافیت فروش محصولات و اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و حمایتهای بلاعوض را تشریح کرد که جزییات آن در سایت my.daneshbonyan.ir نیز در دسترس می‌باشد.

در ابتدای این نشست، دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران، ضمن خیرمقدم به مهمانان، با اشاره به دست‌آوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه گفت: دانشگاه مازندران با دارا بودن توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در حوزه پژوهش و فناوری، از تمام ظرفیت خود برای تسهیل در امور ایجاد، رشد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده می‌کند و در این راستا با اصلاح آیین‌نامه گرنت و تدوین دستورالعمل‌های متنوع حمایت از اعضای هیأت علمی فعال در حوزه نوآوری، فناوری اقدام نموده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با بیان اینکه در حال حاضر برای دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، ارتباط موثر با صنایع و پاسخ به نیازهای جامعه امری ضروری است، اظهار کرد: در راستای رسیدن به چنین هدفی توجه ویژه به دانش بنیان کردن  محصولات و تجاری‌سازی در دستور کار این دانشگاه می‌باشد که حمایتهای معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری کمک شایان توجهی به این امر می‌نماید.

همچنین دکتر حجت غنودی مدیر فناوری و طرح‌های کاربردی دانشگاه با اشاره به ظرفیتهای موجود در حوزه‌های فناورانه دانشگاه، به بیان انواع حمایتهایی که مدیریت فناوری و طرح‌های کاربردی به اساتید و دانشجویان اعم از تسهیل در فرآیند انعقاد قراردادهای پژوهشی با صنایع دارای واحد تحقیق و توسعه ذیل ماده 13 قانون جهش تولید دانش بنیان و مشاوره در بحث مالکیت فکری، مالیات، مباحث حقوقی و بیمه و توانمندسازی اعضای هیات علمی در حوزه فناوری ارایه می‌دهد پرداخت.

یادآور می‌شود: بخش پایانی این نشست به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد و مشکلات و موانع موجود در ثبت شرکت و اخذ تسهیلات مذکور برای شرکت‌های دانش بنیان بیان و راه‌کارها، تشریح و بررسی گردید.