به گزارش سرویس عمومی جهان صنعت نیوز، امین اسدی گفت: بنابر آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدهاند. متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده است.
او گقت: با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیهها از سوی مردم، بیماری تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
اسدی بیان کرد: شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد. او افزود: با وجود آنکه ویروس تب کریمه کنگو حساس به حرارت است، لذا به افراد توصیه میشود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته جلوگیری کنند.
سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما به دامداران به عنوان تولیدکنندگان دام توصیه میشود که از له کردن و برداشت کنهها با دست جلوگیری کنند. همواره افراد در کشتارگاهها از پوششهای محافظتی برای کشتار استفاده کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان
∎