شناسهٔ خبر: 64679746 - سرویس استانی
منبع: مهر | لینک خبر

معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

زنجیره‌های غذایی شغلی پایدار محسوب می‌شود

اصفهان-معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: راه‌اندازی زنجیره‌های غذایی شغلی پایدار هستند و می‌توانند در یک منطقه اثرگذاری بالایی داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی بیرانوند بعد از ظهر چهارشنبه در نشستی با کارآفرینان اصفهان و برند خوشمزه جان «جان اسنک» اظهار داشت: صنعت فرانچایز یک سرویس قابل ملاحظه برای توسعه کسب و کار است و یک انجمن دارد که با آنها تفاهم‌نامه بستیم.

وی افزود: برای توسعه برند و مفهوم کسب و کار به مساله فرانچایز نیاز داریم به شرطی که فرانچایز انحصار ایجاد نکند و اختیارات را گسترش دهد.

معاون توسعه کار آفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: استقلال شعب و آزادی عمل دادن تحت حفظ برند نیاز است که وجود داشته باشد و ادامه این روند امیدآفرین است.

وی خاطر نشان کرد: نرخ بیکاری در کشور به حداقل قابل توجه رسیده و باید از این میزان پایین‌تر بیاید و در صنعت فرانچایز از سامانه جست و جوی شغل استفاده و تسهیلگری انجام شود و حتی در شهرستان‌هایی که نرخ پایین‌تری دارند این شرایط فراهم شود.

کریمی بیرانوند با اشاره به زنجیره غذایی جان اسنک در اصفهان گفت: چنین مشاغلی پایداری دارند و می‌توانند در یک منطقه اثرگذاری بالایی داشته باشند و حتی در این مجموعه نوآوری و اشتغال‌زایی ایجاد شده است.

پشتیبانی اصل فرانچایز است

مدیرعامل جان اسنک نیز در این نشست با بیان اینکه اصل فرانچایز، پشتیبانی آن است، اظهار داشت: برای مدیریت این مجموعه غذایی دو کارخانه راه اندازی شده و کل مواد اولیه با یک کیفیت در کل شعب کشور ارسال می‌شود که کیفیت‌ها یکسان توزیع شود و بتوانیم برند خود را در رقابت با مک دونات و در سطح بین‌المللی حفظ کنیم.

وی ادامه داد: این محصول غذایی نشان سیب سلامت کسب کرده و مهمترین ویژگی آن کمترین قیمت با بالاترین کیفیت است که یک وعده غذایی خانواده را می‌توانند تأمین کند.

مهدی مقواساز با بیان اینکه ۵۴ شعبه فعال داریم که ۱۰ شعبه دیگر در حال راه اندازی است، گفت: شعب این مجموعه به دانشگاه‌ها نیز ورود پیدا کرده که از غذای سالم با هزینه بهینه دانشجویان بتوانند استفاده کنند و در مسیر توسعه آن در سایر دانشگاه‌ها نیز هستیم.

راه‌اندازی برند غذاهای ایرانی و «جان پلو»

وی ادامه داد: خطی مشی این مجموعه عرضه محصولات غذایی در کل کشور است و با دریافت مجوزهای لازم در شیراز و تهران و سایر استان‌ها نیز شعب ویژه خواهیم داشت تا در ۱۳ استان نمایندگی فعال داشته باشیم و حتی تصمیم داریم که در بعد بین‌المللی نیز گسترش یابد و ارزآوری نیز داشته باشد.

مدیرعامل جان اسنک خاطر نشان کرد: حدود هزار نفر مستقیم و ۲ هزار نفر غیر مستقیم با این مجموعه کار می‌کنند

و انتظار داریم با همت مسئولان و حضور معاون وزیر کار، این مجموعه غذایی به ۶۰ شعبه و در سال ۱۲۰ شعبه برسد.

وی با بیان اینکه تناژ خرید بالا صرفه اقتصادی آن را جبران می‌کند، گفت: برند جان اسنک یکی از زیر مجموعه‌های زندگی خوشمزه است و به زودی «جان پلو» که غذای ایرانی است راه اندازی و برند غذاهای ایرانی توزیع می‌شود.

به گزارش مهر، فرانچایز (Franchise) یکی از روش‌های گسترش کسب و کار است. در این روش مالک یک برند، با شخصی دیگر قراردادی را ثبت می‌کند که طبق این قرارداد، طرف دوم مجوز استفاده از دانش تخصصی، موجودی محصولات، استراتژی‌های بازاریابی و پشتیبانی سایت و مشتری را به‌دست می‌آورد. در مقابل، کنترل و مدیریت کسب و کار و بخشی از سود حاصل (به‌صورت درصدی یا رقم ثابت سالانه) در اختیار مالک برند خواهد بود. البته جزئیات قرارداد را دو طرف تعیین می‌کنند و ممکن است توافق آن‌ها شامل یک یا چند مورد از گزینه‌های بالا نباشد.

مسعود زارعان، معاونت تحقیقات، نوآوری و توسعه کسب و کار شرکت نیز، توسعه تعداد یکهزار شعبه تا سال ۲۰۳۰ در کل کشور را خبر داد و اینکه این موضوع موجب اشتغال بیش از ۲۵ هزار نفر به طور مستقیم خواهد بود.

زارعان افزود: این امکان به صورت کامل برای ما فراهم است تا مدل مدیریت فرانچایز یکپارچه هوشمند را در سایر صنایع نیز بکارگیری کنیم و موجب ایجاد اشتغال پایدار در سراسر کشور شویم.

سید محمد امین امامی معاون امور شعب شرکت نیز اظهار داشت: رشد و توسعه فعالیت یک شرکت اتفاقی نیست. برنامه ریزی راهبردی جهت مدیریت شعب فعال که به صورت یکپارچه و سیستمی و برخط رخ می‌دهد، امکان بررسی تمامی فعالیت شعب را میسر می‌کند تا مردم عزیزمان از محصولات این مجموعه با اطمینان خاطر استفاده کند.

شهاب شریعتی معاون بازاریابی و فروش محصولات نیز گفت: هم و غم ما قیمت مناسب محصولات در ذیل کیفیت آن است و بهترین هدیه ما به مردم ارائه زنجیره تأمین یکپارچه محصولات جهت رسیدن به کمترین بهای تمام شده محصولات و ارائه آن به مردم و خانواده‌های عزیزشان است.

محمد رکنی، معاون فناوری اطلاعات جان اسنک اظهار داشت: بهترین داروی درمانی برای بیکاری کشور مدل کسب و کار فرانچایز جان اسنک است، تلاش ما ایجاد زیرساخت‌ها بر اساس فرانچایز اصولی است زیرا بیشتر مجموعه‌ها به دلیل تجربه‌های ناموفق خیلی سریع از بازار کنار رفتند و با استفاده از این تجربه‌ها موفق شدیم نزدیک به هشت میلیون فیش صادر کنیم، ۵۴ شعبه فعال داریم و چهار میلیون مشتری از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی افزود: همچنین سایر شعبه‌های جان اسنک نیز در ماه‌های آینده افتتاح خواهند شد، بنابراین در مجموعه جان اسنک بر اساس اطلاعات و فناوری مسیر خود را جلو می‌بریم.

وی ادامه داد: در پلتفرم جان، بخشی از فعالیت‌های ما قابل مشاهده است و در کشورهای مختلف زیرساخت‌های ما میزبانی می‌شود که مرکز تمامی آن‌ها ایران است. برخی سامانه‌های زیرساختی ایجاد شده که میان شعبه‌های مختلف مشترک است.

رکنی تصریح کرد: همچنین از سامانه فروش استفاده می‌کنیم که شامل ابزارهای مدیریتی می‌شود و تمامی این موارد سبب شده مجموعه جان اسنک به صورت تمام عیار به مشتریان خود خدمات ارائه دهد.

وی با اشاره به سایر خدمات جان اسنک اضافه کرد: همچنین مشتریان هرگاه خریدی داشته باشند تا ۱۰ درصد مبلغ به آن‌ها برگشت داده می‌شود تا از سایر خدمات همچون پرداخت خلافی ماشین یا سرمایه گذاری استفاده کنند. نمودار تمامی فروش و مشتریان به صورت تفکیکی وجود دارد و در تمامی برنامه‌ریزی‌ها بر اساس آن انجام می‌شود.

معاون فناوری و اطلاعات جان اسنک خاطر نشان کرد: در CRM شکایات مشتریان در زمینه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و برای برطرف کردن این مشکلات راهکارهای لازم اندیشیده می‌شود. ضمن اینکه در ۱۳ استان شعبه داریم و این برنامه‌ها برای تمامی شعبه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: مجموعه اسنک خط چهار شماره‌ای ۱۵۰۷ دارد که از تمامی استان و روستاها خدمات مشتریان انجام می‌شود. ضمن اینکه اخیراً از هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم که می‌تواند صنعت غذایی را متحول کند، بر اساس این هوش مصنوعی هرگونه مشکلی در غذا وجود داشته باشد اصلاً به مرحله فروش نمی‌رسد، در کنار این مورد از طریق هوش مصنوعی پایش تماس داریم.

رکنی اضافه کرد: قصد داریم در چندماه آینده هوش مصنوعی را برای تشخیص لهجه و تبدیل گفتار به نوشتار برای اولین بار مورد استفاده قرار دهیم.