شناسهٔ خبر: 6191715 - سرویس اقتصادی
منبع: موج | لینک خبر

پايبندي وزارت راه‌ و شهرسازي و بنياد مستضعفان به قرارداد امضا شده

موج - معاون برنامه‌ريزي و اقتصاد حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازي با تشريح آخرين وضعيت آزادراه تهران - شمال گفت: وزارت راه‌وشهرسازي و بنياد مستضعفان هر دو به قرارداد امضا شده پايبندند.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، امير اميني، معاون برنامه‌ريزي و اقتصاد حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازي، با بيان اين که آزادراه تهران - شمال تاريخچه ويژه‌اي دارد، گفت: با حضور آخوندي در وزارت راه و شهرسازي اين پروژه يک طبقه‌بندي و فازبندي جديد پيدا کرد و براي هريک از اين قطعات برنامه‌ريزي خاصي صورت گرفت.
معاون برنامه‌ريزي و اقتصاد حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازي افزود: آخوندي مقرر کرد که قطعه يک و چهار آزادراه ظرف ۲۴ ماه با کمک بنياد مستضعفان تکميل شود و تفاهم‌نامه‌اي نيز با اين نهاد منعقد شد، سعيدي‌کيا، رئيس بنياد مستضعفان، نيز به‌ شدت از عملياتي شدن اين پروژه مراقبت مي‌کند.
اميني با يادآوري اين که اين پروژه سال گذشته ۱۰۰ ميليارد تومان اعتبار داشت، گفت: امسال که تفاهم ميان وزارتخانه و بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي صورت گرفت، به يک‌باره در قانون بودجه اعتبار آن به ۱۴ ميليارد تومان تقليل پيدا کرد.
وي با تأکيد بر اين که تکميل اين پروژه به اعتبار نياز دارد، يادآور شد: به هر حال بايد براي اين پروژه عظيم به دنبال تأمين اعتبار بود و بنياد مستضعفان و وزارتخانه هر دو به تفاهم‌نامه‌اي که امضا کرده‌اند، پايبند و به دنبال اجراي طرح با سرعت بالا هستند.
معاون وزير راه و شهرسازي ساخت قطعه اول و چهارم آزادراه تهران شمال را از اولويت‌هاي توافقنامه ميان بنياد و وزارت راه و شهرسازي برشمرد و افزود: در اين تفاهم‌نامه به جاي احداث قطعات دو و سه در کوتاه‌ مدت بهسازي مسير موجود حدفاصل قطعه يک تا چهار منظور شده است.