شناسهٔ خبر: 61824454 - سرویس اقتصادی
منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی خبر داد

آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین از پنج‌شنبه

سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین از ۲۶ مرداد خبر داد و گفت:‌ فروش با قیمت مصوب اعلام‌شده انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

حسام قربانعلی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار کرد:‌ فروش بلیت از طریق سایت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قسمت فروش اینترنتی (iranair.com) انجام خواهد شد. زائران اربعین از طریق سایت ایران به مرجع خرید هدایت می‌شوند و می‌توانند با قیمت‌های مصوب اعلام‌شده بلیت را خریداری کنند.
وی درخصوص ظرفیت پروازی ایران‌ایر در ایام اربعین، ابراز کرد: پیش‌بینی کرده‌ایم در ایام اربعین حدود یکصد پرواز رفت و برگشت توسط ایرلاین ملی انجام شود.
سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با‌اشاره به قیمت هشت میلیون تومانی بلیت پرواز تهران ـ نجف، گفت:‌ سازمان هواپیمایی کشوری برای چند مسیر پروازی به ایرلاین‌ ابلاغ کرده که در حال برنامه‌ریزی هستیم.
قربانعلی با اعلام این‌که قیمت مصوب پروازها چهار میلیون تومان (رفت یا برگشت) است، اضافه کرد:‌ در روزهای قبل از اربعین این امکان وجود دارد با کاهش تقاضا قیمت بلیت پرواز نجف ـ تهران را تعدیل کنیم، در حال بررسی این برنامه هستیم تا بتوانیم تسهیلاتی را ایجاد کنیم تا زائران اربعین بتوانند از آن استفاده کنند.
وی با یادآوری اینکه هزینه برگشت زمینی از نجف یا کربلا به‌سمت مهران و از مهران به تهران حدود دو میلیون تومان است، اظهار کرد:‌ به‌دنبال آن هستیم تا با یک نرخ مناسب زائران را به استفاده از هواپیما برای پرواز برگشت ترغیب کنیم.
اتوبوس‌های وارداتی به اربعین امسال نمی‌رسد
معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هم گفت: از دو هزار دستگاه اتوبوسی که قرار بود وارد شود، فقط ۱۵۰ دستگاه اتوبوس ثبت سفارش شده است.
به گزارش مهر، حمیدرضا شهرکی با بیان اینکه یک تفاهم‌نامه با تولید کنندگان داخلی منعقد شده که دو هزار دستگاه اتوبوس طی سه سال خریداری کنیم بیان کرد: از دو هزار دستگاه وارداتی بالغ بر ۱۵۰ دستگاه ثبت سفارش شده اما خرید واردات اتوبوس به دلیل لزوم هماهنگی با دستگاه‌هایی چون محیط زیست، سازمان استاندارد، مجموعه پلیس راهور و گمرک فرآیند زمان‌بری است.
معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در ادامه تصریح کرد: اتوبوس، سفارشی ساخته می‌شود و به دلیل اینکه در ایام شیوع بیماری کرونا، تقاضای سفر کاهش پیدا کرد تولید اتوبوس نیز کم شد، اما هم اکنون بخش خصوصی به دنبال تأمین ارز است.
وی افزود: خیلی تلاش کردیم برای اربعین امسال اتوبوس‌های وارداتی برسد، اما این اتفاق نیفتاد. سازمان راهداری بالغ بر سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه پایانه مرزی در نظر گرفته و در تلاش است که سطح تردد در این ایام به نوعی کاهش چشمگیری در ترافیک نسبت به اربعین سال گذشته داشته باشد البته مسیرهای جدیدی بازگشایی شده است.
وی درباره رفع مشکلات نقاط حادثه خیز منتهی به مرزها نیز گفت: تجهیز مسیر به علائم، پیش آگاهی‌ها، نصب علائم افقی و عمودی، لکه‌گیری، خط‌کشی و آشکار‌سازی‌ها انجام شده است.
شهرکی افزود: امسال برای نخستین بار پارکینگ پایانه برکت در اختیار سازمان راهداری قرار گرفته، آسفالت شده و سطح سایبان‌ها افزایش پیدا کرده است که در اربعین سال بعد این پارکینگ تبدیل به پایانه خواهد شد.
نرخ تاکسی تهران به ایلام نفری ۲ میلیون تومان
مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری هم خبر داد: نرخ ماشین خارجی از مبدا تهران به ایلام دو میلیون تومان
است.
رحمت‌الله حاجی محمد علی گفت: افزایش قیمت تاکسی‌ها برای مقصدهای مرزی در ایام اربعین مانند افزایش نرخ اتوبوس‌های طبیعی است زیرا تاکسی‌ها یک سرخالی برمی‌گردند و باید خسارت بازگشت
یکطرفه به نحوی برای راننده جبران شود.
مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی سواری کرایه بین شهری در ادامه تصریح کرد: نرخ تعیین شده برای تاکسی‌ها از سوی اتحادیه برای ماشین خارجی از مبدا ترمینال تهران حدود یک میلیون تومان است که با جبران خسارت دو میلیون تومان حساب می‌شود. برای ماشین‌های ایرانی هم ۸۰۰ هزار تومان که یک میلیون ۶۰۰ تومان برآورد شده است.
وی افزود: از مبدا کرمانشاه به سمت مرزهای منتهی به کشور عراق نفری ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده و رانندگان تاکسی‌ها بیشتر از ۹ ساعت امکان رانندگی ندارند و معمولاً مسیرهای بیش‌از ۹ ساعت را به علت محدودیت‌ها طی نمی‌کنند.
حاجی محمد علی در پایان تاکید کرد: نرخ‌گذاری دقیق قیمت تاکسی‌های اینترنتی را خود شرکت‌های متولی به رانندگان اعلام می‌کنند.