صاحبخبر - مهر- درحالی که به گفته مسوولان دولتی اجرای طرح پیشسرد تاثیری بر قیمت گوشت قرمز ندارد، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش یکهزار تومانی قیمت در پی اجرای این طرح خبر داد.
علیاصغر ملکی با بیان اینکه اجرای طرح پیشسرد گوشت قرمز، قیمت این کالا را حدود یکهزار تومان افزایش داده است، اظهارداشت: وقتی گوشت در پیشسرد قرار میگیرد، وزن آن حدود نیم کیلوگرم کاهش پیدا میکند، این امر سبب تحمیل هزینههایی و افزایش قیمت گوشت گوسفندی شده است.
وی با اشاره به اینکه پیش از این قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازهدار ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و تحویل به مشتری بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان بوده است، گفت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازهدار ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان است و نرخ این کالا برای مصرفکنندگان نیز یکهزار تومان گرانتر شده است.
در همین راستا عباس عباسی، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی درباره مباحث مطرح شده از سوی برخی مسوولان مبنی بر اینکه اجرای طرح پیشسرد کردن گوشت باعث افزایش قیمت آن در بازار خواهد شد، گفت: چنین اتفاقی رخ نمیدهد. کسانی که این مباحث را مطرح میکنند، مدعی هستند وزن لاشههایی که در پیش سرد قرار میگیرند کاهش پیدا میکند اما این موضوع صحت ندارد.∎