شناسهٔ خبر: 60046741 - سرویس سیاسی
منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

ادعای اوکراین درباره سرنگونی یک موشک مافوق صوت روسیه

ایرنا : میکولا اولشچوک، رئیس فرماندهی هوایی اوکراین گفت: به مردم اوکراین برای این رویداد تاریخی تبریک می‌گویم. بله، ما کینژال "بی نظیر" را منهدم کردیم.

صاحب‌خبر -

اوکراین روز شنبه ادعا کرد که با استفاده از سامانه دفاع هوایی پاتریوت ساخت آمریکا یک موشک مافوق صوت روسیه را در آسمان کی یف پایتخت این کشور منهدم کرده است.

به گزارش "واشنگتن پست" میکولا اولشچوک، رئیس فرماندهی هوایی اوکراین گفت: به مردم اوکراین برای این رویداد تاریخی تبریک می‌گویم. بله، ما کینژال "بی نظیر" را منهدم کردیم.

انتقال سفارت ترکیه در سودان به شهری دیگر

به نوشته واشنگتن پست, تاکنون اوکراین نتوانسته بود موشک مافوق صوت کینژال روسیه که به معنی "خنجر" است را متوقف کند و این موشک‌ها از ماه فوریه سال ۲۰۲۲ که جنگ آغاز شد, چندین بار با موفقیت اهداف خود در اوکراین را نابود کردند.

موشک‌های مافوق صوت کینژال بخشی از مجموعه سلاح‌های جدید روسی است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در جریان یک سخنرانی در سال ۲۰۱۸ آن‌ را رونمایی کرد. وی این موشک‌ها را «شکست ناپذیر» خوانده و گفته بود که آن‌ها می‌توانند با فرار از سپر موشکی ساخت آمریکا، هر نقطه از جهان را هدف قرار دهند.

آمریکا, هلند و آلمان هرکدام یک سامانه پاتریوت به اوکراین تحویل داده‌اند. هزینه استقرار هریک از این سامانه‌ها حدود یک میلیارد دلار است.

آمریکا در اوکلاهاما به نیروهای اوکراینی نحوه کار با این سامانه‌ها را آموزش داده است.