شناسهٔ خبر: 59584410 - سرویس بین‌الملل
منبع: تسنیم | لینک خبر

چالش بزرگ ارتش آلمان در استخدام نیروی کافی

این روزها ارتش آلمان که به شدت درگیر کمک‌ها به اوکراین شده است به گفته مقامات این نهاد امنیتی خود با مشکلات فراوانی به ویژه در زمینه استخدام نیروی کافی و قوی روبرو است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان در مطلبی نوشت: در سال 2022، برای دومین بار متوالی، ارتش آلمان بیش از استخدام نیرو تعداد زیادی سربازان خود را از دست داد. در نتیجه، حالا سرلشکر "مارکوس کورچیک"، فرمانده مرکز رهبری داخلی ارتش آلمان، خواستار شیوه‌ای متفاوت برای برخورد با افراد استخدامی شده است.

این مقام بلند پایه ارتش آلمان به اشپیگل گفت: من فکر می‌کنم گاهی اوقات ما متوجه نشده‌ایم که هیچ‌کس برای پوشیدن یونیفرم نباید شکرگزار باشد. برخلاف 20 یا 30 سال پیش، امروزه جذب افراد جوان برای بوندسوهر بسیار چالش برانگیزتر شده است.

به گفته وی در مرکز مدیریت داخلی ارتش آلمان در کوبلنتس، همه مدیران از گروهبان گروه تا فرمانده گردان در دوره‌هایی در مورد فرهنگ سازمانی، فلسفه رهبری و خودانگاره سرباز شرکت می‌کنند. مفاهیم رهبری نیروها نیز باید در آنجا بیشتر توسعه یابد.

در پایان ماه مارس مشخص شد که بیش از 19500 سرباز در سال 2022 بوندسوهر را ترک کرده اند که بالاترین رقم از سال 2017 بوده است. بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان برای اینکه ارتش آلمان بتواند به هدف سیاسی 203000 سرباز تا سال 2031 دست یابد، 21000 سرباز هر سال برای خدمت استخدام شوند.

این سرلشکر نیروی هوایی اعتراف کرد که جنگ اوکراین نیز دلیلی برای کمبود متقاضیان جدید بوده است. وی در این باره گفت: آیا فکر می‌کنید در این زمان‌های جنگ، بسیاری از مادران به فرزندان خود توصیه می‌کنند که در ارتش آلمان استخدام شوند؟ خیر، البته که نه. اما از دیدگاه او، تجهیزات و وضعیت مادی نیروها یکی دیگر از دلایل کمبود نیرو است. وی افزود: چالش این است که در این شرایط برای جوانان روشن شود که بوندسوهر کارفرمای جذابی است.

با این حال، کورچیک همچنین از این واقعیت انتقاد کرد که از نظر او، تجهیزات مادی ارتش آلمان بیش از حد مورد بحث قرار گرفته است. اما درباره پرسنل و سربازان این طور نیست. وی تاکید کرد: در اینجا موضوع در مورد سیستم‌های تسلیحاتی ما نیست. بلکه مسئله این است که آیا ما افرادی را داریم که آماده جنگ برای آلمان هستند، کسانی که برای اعتقادات خود، برای نظام ارزشی ما آماده هستند تا به آخر دنیا بروند. آیا ما این افراد را داریم؟ این سوالی است که من را نگران می کند.

وی افزود: ارتش آلمان به نسبت معینی از افراد بسیار قوی و بسیار مقاوم نیاز دارد که مایل به کشتن و در صورت لزوم کشته شدن باشند.

این مقام نظامی آلمان گفت: و ما موافقیم که افرادی که قرار است استفاده از خشونت را بیاموزند باید به ارزش های اخلاقی پایبند باشند. این سخت است، اما غیرممکن نیست.

آخر هفته گذشته، ایوا هوگل ، کمیسیونر نیروهای مسلح بوندستاگ، هم خواستار تقویت بوندسوهر شد تا نه تنها بر مواد، بلکه بر استخدام پرسنل نیز تمرکز کند. او به روزنامه‌های گروه رسانه‌ای Funke گفت: وزارت دفاع به دنبال این است که بوندسوهر را از 183000 سرباز فعلی به 203000 تا سال 2031 برساند. من آن را دست نیافتنی می دانم.

هوگل به کاهش درخواست‌ها و نرخ بالای ترک تحصیل در میان استخدام‌کنندگان اشاره کرد. او گفت: چالش ما درباره کارکنان حتی بیشتر از تجهیزات است.

اوا هوگل، کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور یک مشکل اساسی را در این راستا می بیند و آن این است که متقاضیان کافی برای افزایش نیروها وجود ندارد و حتی کسانی که می آیند لزوما نمی مانند.

این مقام نظامی در آلمان تاکید کرد که ارتش آلمان در بازار کار که به شدت به دنبال نیرو است تحت فشار زیادی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان هم اخیرا در مصاحبه ای اظهار داشت که کمبود تجهیزات ارتش آلمان در این دهه قابل جبران نیست.

پیستوریوس به روزنامه دی ولت گفت: همه ما می دانیم که شکاف های موجود تا سال 2030 نمی توانند به طور کامل بسته شوند. کمبود پول و ظرفیت تولید در صنعت وجود دارد.

گزارش های منتشر شده در رسانه های آلمانی نشان می دهد که ارتش آلمان این روزها شرایط خوبی ندارد و با کمبود پرسنل و تجهیزات دست و پنجه نرم می کند.

یک رسانه آلمانی اخیرا با استناد به اطلاعات وزارت دفاع آلمان از تداوم روند کوچک تر شدن ارتش آلمان برای دومین سال متوالی و بالاتر بودن تعداد خروجی ها از ارتش نسبت به سربازان ورودی خبر داد.

با شروع جنگ اوکراین وضعیت اسفبار ارتش آلمان نمود بیشتری پیدا کرده است. چندی پیش بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان گفت که ارتش این کشور آماده دفاع از کشور در برابر تهاجم نظامی نیست.

این مقام آلمانی اظهار داشت: ما هیچ نیروی مسلحی نداریم که بتواند از کشور دفاع کند، یعنی قادر به دفاع در مقابل یک جنگ تهاجمی باشد که وحشیانه به راه انداخته شده است.

وزیر دفاع آلمان گفت: بوندس‌ور (نیروهای مسلح آلمان) بعد از دهه‌ها بی‌توجهیِ دولت فدرال، نیرو و تجهیزات کافی ندارد. پیستوریوس افزود: آلمان باید سرمایه‌گذاری بیشتری در ارتش خود داشته باشد تا در استانداردهای ناتو قرار بگیرد.

انتهای پیام/